TRT1 ekranlarında yayınlanan Benim Adım Melek dizisi 19 Mayıs Çarşamba akşamı yayınlanan bölümü ile ekranlara veda ediyor! Hem konusu hem de kadrosu ile büyük bir ilgi gören Benim Adım Melek dizisinin son aylarda reytingleri beklenen yükselişte olamadı ve bu yüzden de kanal ve yapım şirketi dizinin final yapmasına karar vermişti.

Üs Yapım imzalı dizinin yönetmen koltuğunda Cem Akyoldaş oturuyor. Nilüfer Özçelik ve Berfu Ergenekon tarafından senaryosu kaleme alınan Benim Adım Melek dizisinin kadrosunda ise oldukça popüler oyuncular yer alıyor. Benim Adım Melek dizisinde Nehir Erdoğan, Kutsi, Şerif Sezer, Mustafa Mert Koç, Rabia Soytürk, Ulvi Kahyaoğlu, Ece Özdikici gibi isimler ekranda karşımıza çıkıyordu.

Benim Adım Melek dizisi bu akşam (19 Mayıs) yayınlanacak olan bölümü ile ekranlara veda ediyor. Çekimleri Gaziantep şehrinde olan dizinin seti ise önceki günlerde tamamlanmıştı.

Benim Adım Melek dizisinin final bölümünde neler olacak?
Defne ve Kerem, Alpay'ın ölümünden sonra ne yapacağını bilemez. Babalarına karşı büyük bir öfkesi olan bu ikilinin öfkesi de babasının ölümü ile son buldu. Alpay'ın cenazesini kaldırmak ise yine Karadağlar'a düşecektir. Fakat bu cenaze iki kişilik olacaktır. Alpay'ın vefatından sonra ise Melek ve Halil, Kenan'ın peşine düşer. Panik halde olan Funda aynı zamanda otelden de atılmıştır ve parasız bir şekilde sokaklardadır. Funda'nın bu zor zamanında yardımına ise yine Melek ve Halil koşar. Polisler her yerde Kenan'ı arar ancak Kenan çoktan canına kıymıştır.

 

Editör: Wan Haber