Kırmızı Oda dizisi yayınlandığı günden bu yana büyük yankı uyandırmıştır. İzleyicinin dikkatini çeken dizi, son günlerde konuşulan en iyi dizidir. Gerçek hayat hikayelerine yer veren dizide hem düşündürülmek hem de dikkat çekmek amaçlanmıştır. Gerçekten nasıl hayatlar olduğu, insanların neler yaşadığı ve bu psikolojilerle nasıl başa çıkılması gerektiği izleyiciye anlatılmaya çalışılıyor. Dikkat çeken dizinin oyuncuları büyük bir başarı sergiliyor. Sosyal medyada çok konuşulan dizi, yayınlandığı gün trendlere giriyor. Seyirci bu diziden kendine dersler çıkarıyor. TV8 ekranlarından yayınlanan dizinin yeni bölümleri ise heyecan içinde bekleniyor. 
Erkan Petekkaya’nın gençlik rolü kime verildi?
Kırmızı Oda dizisinde Sadi karakteri ile ekranlara gelen Erkan Petekkaya, yeni bölümde geçmişi hakkında konuşacak. Onun çocukluğunun ve gençliğinin kendisini nasıl etkilediği konuşulacak. Yeni bölümde geçmiş sahneleri bol olacak. Yapım ekibi çekim öncesi Erkan Petekkaya’nın gençliğinin kimin canlandıracağı konusunda belirsizlikler yaşadığını söylemiştir ancak kısa süre içinde bu durum çözüldü. Erkan Petekkaya’nın gençlik hallerini canlandıracak olan kişinin Baran Bölükbaşı olduğu söylenildi. Kırmızı Oda dizisi ile anlaşma sağlayan Bölükbaşı, çok yakında çekimlere başlayacak. 
Kırmızı Oda dizisinin oyuncuları kimlerdir?
TV8 ekranlarının yeni dizisi Kırmızı Oda, çok yakında yeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam edecek. Kırmızı Oda dizisinde Doktor Piraye rolünde Tülin Özen, Doktor Ayşe rolünde Meriç Aral, Doktor Deniz rolünde Burak Sevinç ve Doktor Hanım rolüyle Binnur Kaya rol almaktadır. Hikaye oldukça dikkat çekicidir ve bunun yanı sıra oyuncular da son derece yeteneklidir. 
Kırmızı Oda hangi gün hangi kanalda yayınlanıyor?
TV8 ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Kırmızı Oda, her Cuma akşamı saat 20:00’de izleyicisi ile buluşuyor. Öncesinde kısa bir özet veriliyor sonra yeni bölümleri ile ekranlara geliyor. Dizinin son bölümünde büyük heyecan yaşanmıştı ve izleyiciler ekrana kilitlenmişti. Kırmızı Oda dizisinin yeni bölümleri büyük bir heyecan içinde bekleniyor. 

Editör: Wan Haber