Yılın kadın oyuncusu Medya oscarınına Kanal D ekranlarında yayınlanmakta olan Hekimoğlu dizisinde oynayan Ebru Özkan layık görüldü. Ebru Özkan, Dr. İpek karakterine hayat veriyor.

Başarılı oyuncu sergilemiş olduğu İpek karakteri ile zaten izleyicilerden büyük bir ilgi ve alkış almayı başardı.

Ebru Özkan, bilindiği gibi daha önce Star TV ekranlarında yayınlanan Paramparça dizisinde Nurgül Yeşilçay, Erkan Petekkaya ile oynamıştı. Orada Dilara karakterine Hayat vermişti. Oldukça beğeniliyordu, Hatta o kadar çok iyi bir oyunculuk performansı sarf etmişti ki Nurgül Yeşilçay’ı dahi gölgede bırakmayı başarmıştı. Böylelikle Nurgül Yeşilçay erkenden diziye veda etmek zorunda kalmıştı

Diğer taraftan Nursal tekil özel ödülüne ise yine aynı şekilde aynı kanalda yani Kanal D ekranlarında 15 sezondur izleyici ile buluşan Arka Sokaklar dizisinin ekibi layık görüldü. Ekip adına ödülü oyuncu İlker İnanoğlu aldı.

İki farklı dalda gösterime giren iki farklı dizinin aynı kanalda yayınlanması ve ödül alması Tabii ki de takdire şayan bir davranıştır. Arka Sokaklar ile Hekimoğlu dizileri konseptleri ve kategorileri değişik olsa da ödül almayı başardılar.

Editör: Wan Haber