15 sezondur Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam eden, Türk dizi tarihinin en uzun soluklu projelerinden biri olan Arka Sokaklar dizisinin bu akşam 581. yeni bölümü ekranlarda olacak. Dizinin hayranları da her cuma akşamını büyük bir sabırsızlıkla bekliyor.

Başrollerinde Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu gibi kuvvetli rollerin oynadığı dizinin oyuncuları da artık topluma mal olmuş durumda...Rıza baba, Mesut Komiser, Hüsnü Çoban ve Engin müdür artık yaşayan bir kişi gibi Sanki… 15 sezondan itibaren ekranlarda olan dizi, 15 yıl daha devam edebileceğini söyleyen Zafer Ergin'in harika enerjisi ve konsantrasyonu da diziye adeta güç veren bir başka kriter.

Dizinin senaryosunda her ne yapsalar da bir türlü evlenemeyen Mesut ile Selin karakterleri de önemli bir yer işgal ediyor... Dizi hayranları bu ikiliyi mutlu ve mesut bir biçimde görmek istiyor fakat hikayede devamlı bir ayrılığa, devamlı bir didişme ve devamlı bir ayrılık durumu gözlemleniyor.

Ama dizinin hayranları sosyal medya hesaplarından yapmış oldukları yorumlarda artık bu ikilinin bir arada olması gerektiği ile ilgili çeşitli yorumlar bıraktılar.

Dizinin senaristleri virgül ile izleyicilerin sesini duyarak bu iki oyuncuyu Tekrardan bir araya getirmeleri de önemli bir adım olarak tanımlanıyor.

15.sezon finaline doğru bir evlilik olur mu bilinmez Tabii ki fakat dizi araları En çok da bunu talep ediyor.

Arka Sokaklar 581. Yeni Bölümüyle bu akşam 20:00'da Kanal D'de!

Editör: Wan Haber