Bozdağ Yapım şirketinin birçok projesi ilgi gördü. Yapımcılar yeni proje için kolları sıvadı. Kuruluş Osman ve Diriliş Ertuğrul gibi projeler sonrasında yeni içerik çalışmalarına başlandı. Ak Kız Destanı adı verilen dizinin başlayacağı ve konusunun çok ilgi çekici olacağı söylendi. Ak Kız Destanı dizisi kısa bir süre sonra ekranlara geleceğini açıkladı. Ekranların yeni dizisi olacak Ak Kız Destanı, değişikliklere ve düzenlemelere başladı. Dizinin tüm çalışanları oyuncu kadrosu ve konusu ile yakından ilgilenmeye başladı. Dizinin çalışmaları hız kesmeden devam ederken, yeni oyuncular ile görüşmeler yapılmaya devam ediyor.
Ak Kız Destanı isim değiştirdi!
Çok yakında ekranlara gelecek olan Ak Kız Destanı, adını değiştirdi. Ak Kız Destanı adını Destan olarak değiştirdi. Yeni dizi Destan, çok yakında ekranlarda olacak. Dizinin isminin neden değiştiği bilinmiyor ancak hikayenin daha çok döneme odaklanacağı için değişmiş olacağı düşünüldü.
Destan dizisinin konusu nedir?
Destan dizisinde İslamiyet öncesi bir zaman anlatılacak. Orta Asya’da henüz İslamiyet yayılmamışken yaşanan oba hayatı ve bu hayatın içinde yaşanan bir aşk konu edinilecek. Kimsesi olmayan yalnız bir kız ile kötürüm bir erkeğin aşkı anlatılacak. Zaman olarak 9. yüzyılda geçecek olan dizinin oyuncuları da konusu kadar dikkat çekiyor. 
Destan dizisinin oyuncuları kimlerdir?
Destan dizisinin yapım ekibi, dizi için daha önce hiç görülmeyen yeni yüzler ile çalışacak. Hiç görülmeyen yüzleri ekranlara getirmek ve seyirciler ile buluşturmak istediler. Dizinin oyuncu kadrosu hakkında bilgi verilmedi ancak çalışmalar çok titiz bir şekilde ilerliyor. Yapım ekibi oyuncu kadrosunu açıklar açıklamaz izleyicilerin odak noktası olacak.
Destan dizisi hangi kanalda?
Yeni dizi Destan dizisinin ATV ekranlarına geleceği biliniyor. Destan dizisi çok yakın bir zamanda seyircisi ile buluşacak.

Editör: Wan Haber