Ada Masalı, yaz için izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Ada Masalı dizisinin çalışmaları başladı. Oyuncular daha yolun başındayken büyük bir çaba göstermeye başladı. Aşk dolu bir yaz dizisi olacak Ada Masalı, çok yakında ekranlarda olacak. 
Ada Masalı dizisinde birçok başarılı isim yer alacak. Ada Masalı dizisinde yer alacak karakterler şimdiden büyük merak konusu oldu. Birbirinden muhteşem ve başarılı oyuncular bu yeni yaz dizisinde izleyicilerin karşısında olacak. 
Ada Masalı hangi kanalda?
Büyük bir merak ile beklenen yaz dizisi, yeni bölümleri ile Star TV ekranlarında olacak. Ünlü oyuncularla dolu yaz dizisinde aşk dolu sahnelerin olacağı belli oldu. Muhteşem bir aşk dizisi olacak Ada Masalı, kısa bir süre içinde çekimlerine başlayacak ve izleyici için hazırlık yapmaya devam edecek. İzleyiciler yeni dizinin gelmesi için büyük heyecan yaşıyor.
Ada Masalı oyuncuları kimlerdir?
Yaz aylarında ekranlara gelecek olan yeni dizi, herkesin gözdesi olacak. Muhteşem yaz dizisinde birçok ünlü isim yer alacak. Ada Masalı dizisinde Bedia Ener, Eylül Ersöz, İpek Tenolcay, Bülent Çolak, Nihan Büyükağaç, Cem Anıl Kenar, Eylül Ersöz, Rami Nadir, Özge Demirtel ve Beril Pozam gibi isimler yer alacak. Birbirinden başarılı ünlü isimlerin yer alacağı yaz dizisi, hazırlıkları sonrasında izleyicileri ile buluşmaya hazırlanıyor. 
Ada Masalı konusu ne?
Star TV ekranlarının sevilen dizisi olacak Ada Masalı, çok kısa süre önce çalışmalara başladı. Ada Masalı dizisi yaz dizisi olacağı için minik, samimi ve sıcak bir yerde çekilmesi bekleniyor. Ada Masalı konusu da oldukça dikkat çekti. Annesi ve babası olmayan bir genç kız, kasabalarında yaşamına devam etmektedir. Babaannesi tarafından büyütülen ve hayatının en güzel günlerini geçiren genç kız, aşkı bulduktan sonra hayatının değişeceğinden habersiz yaşamaya devam etmiştir. 

Editör: Wan Haber