Selçuk Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı. Her yıl yapılan genel kurul toplantısı, bu yıl da Selçuklu esnafların katılımı ile gerçekleşti.
Selçuk Belediyesi Efes Tiyatro Salonu'nda düzenlenen Genel Kurul toplantısına İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Bölge Birlik Koordinatörü Selahattin İspir, Selçuk Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı ve Selçuk Belediye Başkanı H. Vefa Ülgür, çevre ilçelerden gelen kooperatif başkanları, kooperatif yönetim kurulu üyeleri ve esnaf katıldı.
Genel Kurul toplantısının çılış konuşmasını 23 yıldır kooperatifin başkanı olan Selçuk Belediye Başkanı H.Vefa Ülgür yaptı. Kooperatifin çalışmaları hakkında bilgiler veren Başkan Ülgür, yaşanan ekonomik kriz nedeniyle borcunu ödemekte güçlük çekenleri bazen üzdüklerini, ama kooperatif başkanı olarak her zaman esnafın yanında olduklarını ifade etti.
Divan Başkanlığını Birlik Temsilcisi Ahmet Dere'nin yaptığı genel kurulda, daha sonra gündem maddelerine geçildi. Konuşmalar ve gündem maddelerinin görüşülüp, açık oylamaya sunulmasının ardından, son olarak yine gündem maddesi içerisinde bulunan hediye çekilişine geçildi. Birbirinden güzel hediyelerin bulunduğu çekilişte, genel kurula katılan esnaflar heyecanlı dakikalar yaşadı.
(NÖS-ERG-Y)

31.01.2013 13:30:57 TSI

Editör: Wan Haber