Ödemiş'te son bir haftada etkili olan yağışlar sonrası Saraçoğlu Stadyumu'ndaki koşu pistinin sahaya yakın olan kısımlarında su birikintileri oluştu. Gerek sahada, gerekse pisti kullanarak spor yapanlara sıkıntılı anlar yaşatan su birikintisinin geçici çözümü köprü ile sağlandı.
Önceki gün oynanan Ödemiş Belediye-Urla Gençlik U19 ligi maçında saha komiserinin talebi üzerine stat görevlileri tarafından saha kenarına ahşap bir parça ile konularak köprü oluşturuldu. Suya girmeden sahaya geçmenin imkansız olması nedeniyle bulunan geçici çözüm ortaya ilginç görüntüler çıkardı. Takımların sahaya çıktığı tünellerin ağzında ise genç futbolcular suya girmemek için adeta uzun atlama yaptı.
Gerek Ulus, gerekse de Çamlık tribünleri önünde koşu pistinde oluşan birikintileri pisti sabah yürüyüşleri için kullanan vatandaşlara da zorluk çıkartıyor. Okulların kır koşuları için statta yaptığı hazırlıklar da birikintiler nedeniyle olumsuz etkileniyor. Suyun tahliyesi için bir çözüm bulunması gerektiğini belirten sporseverler, "Ödemiş'in son yıllarda güzelleşen stadına bu görünüm yakışmıyor. Pistteki suyu tahliye etmek için belli noktalarda saha kenarına mazgallar yapılabilir. Derme çatma köprü olmasa neredeyse sahaya girilemeyecek" dediler.
(AG-ERG-Y)

30.01.2013 10:22:47 TSI

Editör: Wan Haber