Hekim Süt A.Ş. Genel Koordinatörlüğü görevine atanan İsmail Yaşar, Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aygün Attar'ı makamında ziyaret etti.
Süt fabrikasının mevcut durumu ve yeni yapılan teknoloji yatırımları hakkında bilgiler veren Yaşar, "Sayın Öner Hekim, kar amacı gütmeyen Hekim Süt'le memlekete vefa borcunu ödüyor. Sizin yanımızda olduğunuzu biliyoruz. Bizim bu çabamıza desteklerinizi bekliyoruz" dedi.
Yaşar'a görevinde başarılar dileyen Rektör Attar ise, "Kendisine Giresun'a yaptığı hizmetler nedeniyle fahri doktora payesi vererek takdir ettiğimiz Sayın Öner Hekim'in, evladı Ömer Hekim'in adını Tıp Fakültemizde yaşatıyoruz. Yerel işletmeleri ve yerel ürünleri her zaman destekleyen bir üniversite olarak, Hekim Süt de Giresun'un en önemli değeri olarak görüyor ve yanınızda olduğumuzu belirtmek istiyorum. Üniversitemiz bünyesinde Gıda Teknikerliği Bölüm çalışmaları, öğrenci stajlarının Hekim Süt bünyesinde gerçekleştirilmesi, GRÜ ve Hekim Süt arasında ortak çalışmalar yürüteceğiz" diye konuştu.
(AB-OK-Y)

14.02.2013 10:57:50 TSI

Editör: Wan Haber