Türk Halk Müziği'nin ve özgün ezgilerin önemli sesi Mehmet Gümüş, Beylikdüzü halkına muhteşem bir gece yaşattı. Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi'ndeki konsere Belediye Başkanı Yusuf Uzun da katıldı.
Türk Halk Müziği'nin ve özgün ezgilerin önemli sesi Mehmet Gümüş, "Müzik ruhun gıdasıdır" diyen vatandaşlarla Beylikdüzü Kültür Merkezi'nde bir araya geldi. Gümüş, müzikseverlerin ruhuna hitap eden ezgileri arka arkaya sıralayarak, onlara keyifli saatler yaşattı. Konser sonunda katılımcılar son parçayı sanatçı Gümüş ile birlikte seslendirdi. Belediye Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil, Belediye Meclis Üyesi Tuncay Kiraz da konseri izleyenler arasındaydı.
Konseri izleyen Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, başarılı sanatçıya yaşattığı müzik ziyafeti nedeniyle teşekkür etti ve çiçek sundu. Sanatçı Mehmet Gümüş de ilçe halkı ile bir arada olmaktan mutlu olduğunu dile getirdi. Gümüş ayrıca Beylikdüzü'ne modern ve faaliyetleriyle dikkat çeken bir kültür merkezi kazandırdığı için Başkan Uzun'u kutladı.
(HÇ-ÇK-Y)

28.01.2013 10:47:02 TSI

Editör: Wan Haber