Mutlu ve duygu dolu anların en güzel aracısı olan hediyeler, en çok özel günlerde aranmaktadır. Çikolata herkese cazip gelmektedir ve şüphesiz lezzetli bir hediyedir. Son yıllarda anlamlı ve romantik bir sürpriz olarak hediye çikolata kutusu tercih edilmektedir. Çikolatanın özel günler ve özel anlarda mutluluk verdiğine inanılmaktadır. Bundan dolayı özel günlerde hediye çikolata kutusu tercih etmek iyi bir seçenek olacaktır. Sevgiliye, yakın arkadaşa, ebeveyne, aile dostuna ve saygıdeğer büyüğe hediye olarak çikolata almak en anlamlı hediyelerden birisidir. Birçok farklı tarz ve temada hediyelik çikolata bulunmaktadır. Harf tasarımlı çikolatalar, çikolata kaplı meyveler, özel şekillerde çikolatalar ve kutu çikolatalar gibi hediye çikolata seçenekleri vardır.

Neden çikolata hediye etmeliyiz?

“Neden çikolata hediye etmeliyiz?” sorusuna cevap aradığımızda kabul görmüş cevaplar bulmakla beraber bilimsel çalışmalarla da karşılaşmaktayız. Hediye olarak tercih edilen çikolata, lezzetiyle insanlara mutluluk vermektedir. Hemen hemen herkesin karşı koyamadığı çikolata, karşımızdakine ikram edebileceğimiz en güzel hediyelerden birisidir. Özel anlar için, içi çeşit çeşit çikolatalarla dolu bir kutu hazırlamak şüphesiz hoş bir hediye olacaktır. Arkadaşlar ile planlanan özel bir gün için hediye çikolata kutusu hazırlamak prestijli bir intiba bırakacaktır. Birbirine tutku ile bağlı sevgililer için romantik bir an geçirmek istediğinde aşk temalı çikolata kutusu tercih edilmektedir. Unutulmaz aile toplantılarında bir kutu çikolata ortamın sıcaklığını arttıracaktır. Yılbaşı çikolatası, sevgililer günü ve öğretmenler günü gibi özel günlerde ve birçok özel temada hediye çikolata kutusu hazırlanmaktadır.

Butterfly Çikolata ile En Tatlı Hediyeler

Hediye çikolatanın olmazsa olmazı kalite ve lezzettir. İyi çikolataların yalnızca elde yapılabileceği felsefesi ile yola çıkan Butterfly Çikolata 2003 yılında Etiler Alkent'te kurulmuştur. İlk yıllar pastane temalı hizmet veren Butterfly; 2005 yılında el yapımı çikolata üretimine de başlamıştır. Özel üretim süreci olan ve kaliteli çikolatalar üreten Butterfly Çikolata firması, bir butik çikolata firması olup dünya üzerindeki tatların harmanlanarak ortaya çıkarılması ile oluşturulmuş çikolata kreasyonları mevcuttur. Tüketici tercihlerine göre birçok farklı çeşitte hediye çikolata kutusu hazırlamaktadır. Firmanın el yapımı çikolatalarını, üretilirken tüm steril ortamlarda gerçekleştiğini bildirmektedir. El yapımı çikolatalarda süsleme tekniklerini kullanırken dahi hiçbir katkı maddesi kullanılmamaktadır.

Editör: Wan Haber