Nevşehir Üniversitesi (NEÜ) Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, 2000 Evler Anadolu Lisesini ziyaret etti.
Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç ve Rektör Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Özden Taşğın'ın 2000 Evler Anadolu Lisesini ziyaretlerinde kendilerini Okul Müdürü Faruk Çamcı, Müdür Baş Yardımcısı Yaşar Ceylan ve Müdür Yardımcısı Ali Karaaslan karşıladı.
600 öğrencinin eğitim gördüğü 2000 Evler Anadolu Lisesi hakkında Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç'a bilgi veren Okul Müdürü Faruk Çamcı, Nevşehir Üniversitesi'nin yeni kurulan bir üniversite olmasına rağmen göstermiş olduğu hızlı gelişiminden dolayı gurur duyduklarını ifade etti. Çamcı, "Zaman zaman okulumuz öğrencilerini üniversitemize götürerek kendilerinin üniversitemizi yakından tanımalarını sağlıyoruz. Bunun yanı sıra tüm öğrencilerimize, özellikle son sınıf öğrencilerimize üniversite tercihlerinde ilk olarak Nevşehir Üniversitesini tercih etmeleri yönünde tavsiyelerde bulunuyoruz" dedi.
Üniversite olarak kaliteli ve başarılı bir üniversite olmak için çalıştıklarını vurgulayan Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç, "Nevşehir Üniversitesi ve Rektörü olarak yerelden aldığımız güçle birlikte güzel işler yapmaya çalışıyoruz. Geldiğimiz noktaya baktığımızda güzel işler başardığımıza inanıyoruz. Yeni yapılan binalarımız, yeni açılan bölümlerimiz ve programlarımızla birlikte büyümeye devam ediyoruz. Bugün üniversitemiz, fiziki yapılanmasının yanı sıra personel ve öğrenci sayısıyla da her geçen gün büyüyen bir aile" diye konuştu.
(MÖZ-ZB-Y)

05.01.2013 09:54:28 TSI

Editör: Wan Haber