Nazilli Belediye Meclisi Aralık ayı olağan toplantısı Başkan Vekili Ziya Aksüt'ün başkanlığında toplandı.
Belediye Meclis Toplantı Salonunda yapılan toplantıda 11 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. Ayrıca meclis toplantısında geçtiğimiz ay Meclis üyeliği görevinden istifa eden MHP'li Ali Gürsoy'un yerine, MHP'li Haluk Öztürk göreve getirilerek rozeti takıldı. .
Gündem maddelerinden ilkinde Arslanlı Düğün Salonu 2013 tarifesi görüşülerek oybirliği, gündemin ikinci maddesinde Zafer Mahallesi Mehmet Özalp Bulvarı ve Zafer Mahallesi Kanal Yolu 61 Sokak üzerindeki iki adet parka isim verilmesi oy çokluğu, gündemin üçüncü maddesinde geçici işçi vizelerinin görüşülmesi oybirliği ile kabul edildi. Gündemin dördüncü maddesinde ise NAZKENT III. Etap Toplu Konutların şartlarının belirlenmesi maddesi oybirliği, beşinci maddesinde Belediyeye ait tarla vasıflı yerin satışının görüşülmesi oybirliği, altıncı maddesinde Kadro Unvan değişikliğinin görüşülmesi oybirliği ve yedinci maddede Sözleşmeli Personel Ücretlerinin görüşülmesi de oybirliği ile kabul edilirken gündemin sekizinci maddesinde ise 2013 Yılı Yatırım Programına ilave yapılması ve ödenek hazırlanmasının görüşülmesi de Meclis Üyelerinin oybirliği ile kabul edildi. Gündemin dokuzuncu ve onuncu maddesinde ise Mustafa Arsak ve Hakkı İnce'ye ait taşınmazın takas yolu ile kamulaştırılmasının görüşülmesi oybirliği, gündemin on birinci ve son maddesinde yer alan Plan Tadilatları ise oy çokluğu ile kabul edildi.
Meclis Toplantısı sonunda Meclis Toplantı Salonundan Başkanlık Makamına geçen Meclis üyeleri ve Belediye Başkan Vekili Ziya Aksüt, geçtiğimiz aylarda Meclis üyeliğinden istifa eden Ali Gürsoy'un yerine meclis üyeliği görevine başlayan MHP'li Haluk Öztürk'e Belediye Meclis Rozetini takarak, meclis üyeliği görevinde başarılar diledi.
(ÜÖ-MB-İK)

10.12.2012 16:32:38 TSI

Editör: Wan Haber