Sanatçısı Onur Akay, Tayland'ın başkenti Bangkok'ta geçirmiş olduğu trafik kazası sonucunda yaşamını yitiren eski manken ve Oyuncu Karahan Çantay'ın Sibel Can ile tekgecelik ilişki yaşadığını söyledi.

Sabah kuşağında yayınlanan bir magazin programına bağlanan ses sanatçısı Onur Akay, Karahan Çantay ile Sibel Can arasında geçen ilişkinin perde arkasını anlattı. Yayına bağlanan Akay, Karahan Çantay, Sibel Can ile tek gecelik ilişki yaşadığını söylemişti. Şeklinde şok edici bir itirafta bulundu.

Tayland'ın başkenti Bangkok'ta geçirmiş olduğu trafik kazasında yaşamını yitiren eski manken, Erkek Güzeli olarak bilinen oyuncu Karahan Çantay, Ankara'da defnedildi. Çantay'ın ölümü sonrasında ise yeni bir gelişme daha meydana geldi.

Bir magazin programlarının canlı yayınına telefona bağlanan ses sanatçısı Onur Akay, merak edilen sorulara cevap verdi.

Tek Gecelik Bir İlişki Yazılmasını İstiyorum

Sanatçı Onur Akay konuşmalarına söyle devam etti: Sibel Can ile yaşadığım tek gecelik bir ilişki cümlesi Karahan'ın kendi cümlesidir. Benim için tek gecelik bir ilişki olarak kaldı öyle yazılmasını istiyorum dedi. Daha çok yerlerde de o da onun ima etti.

Yapılan açıklamalara göre; oyuncu ve manken Karahan Çantay, Sibel Can ile yaşamış olduğu tek gecelik ilişkisini bir erkek manken Arkadaşına anlatmış O da gidip bir başka mankene anlatmış ve durum Böylece yayılmış. Durumun yayılmasının sonrasında Karahan Çantay Sanatçı Onur Akay' a Sibel Can ile tek gecelik ilişki yaşadığını dile getirmiş.

Editör: Wan Haber