Parti kuran ve hazırlıklarını devam ettiren Mustafa Sarıgül’ün oğlu Emir Sarıgül, bir süre önce spiker Buket Aydın ile anılıyordu. İddialara göre ünlü çift bir süre önce ayrıldı. Bu ayrılığın ardından Emir Sarıgül’ün bir müddet aşk yaşadığı Sibel Can ile yeniden barıştığı iddia edilmişti. Konuyla ilgili olarak konuşan Emir Sarıgül iddiaları yalanlamıştı. Sibel Can'ın, Emir Sarıgül ile Göcek’de yaptığı tekne tatilinden görüntüleri TV100 Ana Haber yayımladı.

EMİR SARIGÜL İDDİALARI YALANLAMIŞTI
Sibel Can, TV çekimleri için önceki gün İstanbul’a dönmüştü. Konuyla ilgili gazetecilere konuşan Emir Sarıgül ise Sibel Can ile tatil yaptığı iddialarına, "Yapmayın! Benim 2 kızım var. Çocuklarımın annesi ile yollarımızı ayırdıktan sonra Buket hanım İle birlikteliğim oldu. Onun dışında basında yer alan bu haberlere sadece gülüyorum. Kimlerin ne maksatla yaptığını gayet iyi biliyorum. Buket hanımı ve beni yıpratmak için bilinçli çıkartılan haberler. Onları Allah'a havale ediyorum" şeklinde cevap vermişti. Emir Sarıgül, 11 yıl evli kaldığı Fatoş Altınbaş'dan iki yıl önce boşanmıştı.

EMİR SARIGÜL VE SİBEL CAN
İkilinin daha önce de birlikte olduğu iddia edilmişti. Ortaya atılan iddialara göre Buket Aydın’dan ayrılan Emir Sarıgül unutamadığı Sibel Can’a geri döndü.

Kaynak: Canlihaber

Editör: Wan Haber