Acun Ilıcalı'nın bir döneme damga vuran programı Var mısın yok musun? yarışmasıyla ünlenen Şeyma Subaşı daha sonra Ilıcalı ile evlenerek Tüm Türkiye'nin konuştuğu isim haline gelmişti. Bir süre Acun Ilıcalı ile evli kalan Şeyma Subaşı bu evlilikten Melisa isminde bir kız çocuğuna sahip olmuştu. Şeyma Subaşı'nın bu evlilikten sonra sevgilileri ile mgazin severlerin en sık takip ettiği isimler arasında yer aldı.

Daha önce İtalyan Guido Senia ile beraber olan Şeyma, şimdi de iş insanı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile aşk yaşıyor. Peki Şeyma Subaşı'nın sevgilisi  Mohammed Alsaloussi kimdir ve nereli?  Mohammed Alsaloussi kaç yaşında? İşte  Mohammed Alsaloussi ile ilgili merak edilen soruları yanıtı.

31 yaşında olan Şeyma Subaşı, ütelevizyoncu eşi Acun Ilıcalı ile  2017 yılında evlenmişti. Bu evlilik 1 yıl sonra sona ererken ikili 2018'de boşanmıştı. Daha sonra Guido Senia ile yeni bir aşka yelken açan Şeyma'nın bu ilişkisi de uzun sürmedi. Şeyma son olarak Mısrlı iş adamı Mohammed Al Saloussi'yi buldu.

ŞEMA SUBAŞI'NIN BORNOZLU POZU OLAY OLDU

Şeyma Subaşı'nın önceki gün sosyal medya hesabından paylaştığı bornozlu pozu olay oldu. Bornozunun önü açık bir şekilde sevgilisi  Mohammed Al Saloussi'ye sarılan Subaşı, altına ise İngilizce olarak "Herşeyimle seninim" cümlelerine yer verdi.

MOHAMMED AL SALOUSSİ KİMDİR? KAÇ YAŞINDA VE NERELİ?

 Mohammed Al Saloussi' Suudi Arabistanlı bir şeyhin oğlu olarak göze çarpıyor. Ekonomi alanında faaliyet gösteren bir şirketi olan  Mohammed Al Saloussi' yatırımcılık yapıyor. DJ'lik de yapan Mohammed Al Saloussi'nin adı iki yıl önce İrlandalı model Chloe Loughnan ile anılmıştı. Chloe, Serdar Ortaç'la evli olduğu 8 Nisan 2018'de mayo çekimleri için gittiği Miami'de Mohammed Al Saloussi ile çılgın partilere katılıp eğlenmişti.

Editör: Wan Haber