Sevgilisi Sevcan Yaşar'ı darp ettiği iddiasıyla yargılanan oyuncu Sermiyan Midyat, önceki gün Cihangir'deydi. Midyat, "46 yaşına basıyorum bir tane kadına şiddet uyguladığım görüntü göstersinler ben mesleği bırakırım" şekilde konuştu.


Eşofmanları ile evinden çıkıp yakınlardaki bir kafeden kahve alan Sermiyan Midyat, cep telefonu kaybolduktan sonra ortaya çıkan ses kayıtlarını işaret edip "Kızın bütün şeyleri çıktı ortaya, Allah'a binlerce şükürler olsun şu mahkeme süreci de bitmek üzere vallahi adak adayacağım" dedi.

Telefonunun kaybolmasını, "İslam'a göre her hayrın içinde bir şer, her şerrin içinde bir hayır vardır" diyerek yorumlayan oyuncu, "Sizin için kadın düşmanı imajı mı çiziliyor?" sorusuna yanıt verdi.

"KANITLASINLAR MESLEĞİ BIRAKIRIM"

"Yok hiç öyle bir algı yok" diyen Midyat sözlerini şöyle sürdürdü: Geçenlerde hayır mı şer mi bilmiyorum telefonum kayboldu, biz şer derken başka bir şeye dönüştü. Ben 'Hükümet Kadın'ı yapmışım, başka kadın filmleri yapan çok az sinemacı var benim gibi. Bir kere benim annem çocuk gelin, 14 yaşında evlendirilmiş bir kadın. Çocuk gelinlerin hikayesini yazdım 'Hükümet Kadın' filminde, işte o tünel kazan kadınların hikâyesi. Benim kadınlarla hiçbir problemim yok. 46 yaşına basıyorum bir tane kadına şiddet uyguladığım görüntü göstersinler ben mesleği bırakırım.

"KİMSEYE KİNİM YOK"

8 yıl hapis istemiyle yargılandığı haberlerin gerçeği yansıtmadığını da söyleyen Midyat, "Her ikimiz de aynı suçlarla yargılanıp her ikimiz de aynı cezayı aldık. Yok öyle 8 yıl falan. Kimseye kinim yok, Allah herkesin yolunu açık etsin" dedi.


ŞİKAYETTE BULUNDU

Sevcan Yaşar, ölümle tehdit edildiğini iddia ederek, bir dönem sevgilisi olan Midyat hakkında karakola şikayette bulunmuştu.
Kendisi gibi oyuncu olan eski sevgilisi Sevcan Yaşar'ı darp ettiği iddia edilen Sermiyan Midyat hakkında 'kasten yaralama', 'zincirleme tehdit' ve 'zincirleme hakaret' suçlarından 8 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılmıştı. Aynı iddianamede Sevcan Yaşar hakkında da 'kasten yaralama' suçundan 1 yıla kadar ceza istendi.

"İŞ BULAMAYACAKSIN"

İddianamede; müşteki şüpheli Sermiyan Midyat'ın, müşteki şüpheli Sevcan Yaşar'ı, "Sen benim düşmanımsın bundan sonra. Yapabileceğim bütün kötülükleri yapacağım. Seninle aynı sektördeyiz iş bulamayacaksın" ve "Bak ben seni evden döve döve nasıl çıkarıyorum" diyerek tehdit ettiği iddia edildi.
Sevcan Yaşar’ı darbeden Sermiyan Midyat: Kanıtlasınlar mesleği bırakırım
Üç farklı suçlamayla ünlü oyuncuya dava açan Yaşar, "Belki benden sonraki kadının hayatı kurtulacak" dedi. A haber

.

Editör: Wan Haber