Şu sıralar Masumiyet dizisindeki rolü ile dikkatleri üzerine çeken Serkay Tütüncü son dönemin en çok konuşulan oyuncuları arasında yer alıyor. Daha önce de Bay Yanlış dizisinde yer alan Serkay Tütüncü hem oyunculuğu hem de yakışıklılığı ile dikkatleri üzerine çekiyor.


Özellikle son yıllarda popülerliği daha da artan Serkay Tütüncü ilk olarak ekranlarda 2016 senesinde yer almıştı. TV8 ekranlarında yayınlanan ve Acun Ilıcalı tarafından yapımcılığı yapılan Survivor - Ünlüler ve Gönüllüler yarışmasına katılmış ve finale kadar çıkabilmeyi başarmıştı. Yarışmadan ikinci olarak ayrılan Serkay Tütüncü kısa bir süre önce gerçekleştirdiği bir röportaj ile gündeme bomba gibi düştü!


"Hiç takip etmedim"
Ünlü oyuncu Serkay Tütüncü kısa bir süre önce gerçekleştirdiği bir röportajda kendisine yöneltilen Survivor sorularına verdiği yanıtlarla dikkatleri üzerine çekti! Sosyal medya platformlarında da verdiği bu yanıtlarla çok konuşulan Serkay Tütüncü, bir zamanlar yarıştığı Survivor yarışmasıyla ilgili çok iddialı şeyler söyledi. Survivor yarışmasını gitmeden önce de gittikten sonra da hiç takip etmediğini söyleyen Serkay Tütüncü'nün cevap veriş şekli de çok dikkat çekiciydi. 


All Star'a gidecek mi?
Muhabir, ünlü oyuncuya eğer All Star yarışması olursa Survivor yarışmasına katılabilme olasılığının olup olmadığını sordu. Yakışıklı oyuncu ise All Star'a gitme sorusuna "İhtimali bile yok, öyle söyleyeyim. Hiç bence bu konuyla ilgili konuşmayalım." diyerek konuyu kapatmaya çalışan Serkay Tütüncü'nün tavrı herkesin dikkatini çekti. Bir zamanlar Survivor yarışması sayesinde büyük bir popülerlik kazanan Serkay Tütüncü’nün neden böyle tavır gösterdiği ise çok merak edildi.

Editör: Wan Haber