Son zamanların en popüler isimlerden birisi olan Serenay Sarıkaya, son zamanlarda Cem Yılmaz ile yaşadığı aşk ilişkisi, giyim-kuşam, taktığı takılar, estetik, silikon patlaması gibi pek çok konu ile gündeme sürekli geliyor. Geçtiğimiz aylarda göğüslerine taktırdığı silikonlarından birinin patlamasıyla gecenin yarısı soluğu Maslak'taki özel bir klinikte alan Serenay Sarıkaya ameliyat olmuştu. Özel hastaneye kaydını başka yani sahte bir isimle yaptığı dahi iddia edilmişti. Serenay Sarıkaya, önceki gün Nişantaşı'nda yine aynı estetik merkezinden çıkarken kameralara yansıdı. Serenay Sarıkaya, adeta çileden çıktı! Fırçayı bastı, gazetecilere bağırarak size ne ya!  şeklinde tepki vererek adeta küplere bindi.

Peki Ne Oldu Da Serenay Sarıkaya Bu Kadar Kızdı?

Nişantaşı'nda bir klinikte yaklaşık olarak 45 dakika boyunca kalan Serenay Sarıkaya, birkaç ay önce yine aynı klinikte görüntülenmiş ve koşar adımlarla gazetecilere herhangi bir açıklama yapmadan otomobiline binip oradan uzaklaşmıştı.

Geçtiğimiz aylarda 29 yaşındaki oyuncu klinikten çıkarken gazetecilerin kontrole mi geldiniz Serenay Hanım? Sorularına herhangi bir açıklama yapmadan oradan geçmişti. Gazetecilerin sağlık durumu ile alakalı ısrarlı sorularına size ne ya! Diye karşılık veren Sarıkaya, Hemen kapıya gelen lüks cipine bindi ve oradan uzaklaştı.

Cem Yılmaz ile yaşadığı aşk ile gündemden bir türlü düşmek nedir bilmeyen ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya'nın Maslak'taki özel bir hastanede estetik ameliyatı olduğu, hastane kaydını da sahte bir isim ile yaptığı iddia edilmişti.

Editör: Wan Haber