Acun Ilıcalı'nın virgülü 2020 senesinin sonlarında, 2021 in başlarında toplamda 900 milyon TL para ödeyip oluşturduğu, içerik izleme Platformu Eksen, başta olmak üzere puhu ve netflix gibi çeşitli içerik izleme platfotmlarına rakip olarak yayın hayatına 1 Ocak tarihinden itibaren başlamıştı.

Başta çeşitli dizi projeleri olmak üzere çeşitli yarışma programlarının yanı sıra aynı zamanda belgesel tadında çeşitli programları da bünyesine katan exxen Platformu yepyeni bir yarışma programına Merhaba Diyecek.

Acun Ilıcalı'nın imzasını Taşıyan O Ses Türkiye yarışması uzun seneler boyunca TV8 ekranlarında izleyiciyle buluştu. Fakat Geride bırakılan yıl programın yeni bölümü ekranlara pandemi sebebiyle gelemedi. Exxen platformunda ise yeni bir yarışma konsepti ile karşılaşmak mümkün. O Ses Türkiye rap yarışması iddialı bir şekilde gelecek. Türkiye'nin dijital Platformu exxen ekranlara gelecek olan ve uzun zamandır merak içerisinde beklenen O Ses Türkiye rap yarışma programının tanıtım fragmanı da yayınlandı.

O Ses Türkiye Rap Şarkı Yarışması Jüri Koltuğunda Kimler Oturuyor?

  • Hadise,
  • Eypio
  • Mero
  • Murda

4 ismin jüri koltuğunda oturacağı O Ses Türkiye rap şarkı yarışması programı, hem birbirinden iyi performanslar rahat hem de aynı zamanda yarışmacıların rap müziğe nasıl başladıklarında dair çeşitli hikayelere sahne olacak.

O Ses Türkiye rap, ilk bölümü ile cuma günü eksende.

Editör: Wan Haber