MasterChef Türkiye yemek programında jüri üyesi olan Somer Sivrioğlu dün akşam otelde yanında bir kadınla beraber çıkarken görüntülendi. Kameralara yakalanan Jüri üyesi Somer Sivrioğlu hiçbir soruya cevap vermezken yanındaki kadın "Birlikte değiliz" dedi.

TV8 ekranlarından yayınlandığı günden beri akılara kazınan ünlü jüri üyesi Somer Sivrioğlu, dün gece yarısı bir kadınla Bebek'teki otelden çıkarken yakalandı.

Birlikte değiliz

Söylemezsem Olmaz programının kameralarına yakalanan ünlü şef, muhabirlerle sohbet etmeye başlarken kadın arkadaşı da hızlı adımlarla uzaklaştı. Muhabirin 'Otelden bir kadınla çıktınız' demesi üzerine olayı şakaya vuran Sivrioğlu, yanındaki erkek arkadaşını göstererek "Ne kadın arkadaşı" dedi.

Evinin yakınındaki otelde görüntülenen şef, bir işi olduğu için otele geldiğini belirtti. Somer Sivrioğlu'nun yanından hızla uzaklaşan genç kadın ise "Birlikte değiliz" diyerek koşar adımlarla yürüdü.Evli Somer Sivrioğlu, gece yarısı bir kadınla otelden çıkarken yakalandıÜnlü şefin eşi Aslı Sivrioğlu'nu aldattığı iddiasıyla boşanma davası devam ediyor.

Editör: Wan Haber