Hayallerim Aşkım Ve Ailem Dizisi Konusu Nedir, Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Exxen platformunda yayın hayatına başlayacak olan dizilerden bir tanesi de Hayallerim Aşkım Ve Ailem projesidir.

Hasan Can Kaya

1989 senesinde İstanbul Güngören’de dünyaya gelmiştir. 31 yaşındaki Hasan Can Kaya Bir Erkek Bir Kadın 2 çocuk dizisinin senaryosunu kaleme almıştır. Arkadaşlarının da desteği ile Stund-Up  yapmaya karar vermiştir.

Tuna Orhan -  Hasan Can’ın Babası

21 Ocak 1966 tarihinde dünyaya gelen Tuna Orhan dizinin başrol oyuncusu Hasan Can’ın babasına Can verecek.

Ezgi Gör - Hasan Can’ın Kardeşi

2003 senesinde İstanbul’da dünyaya gelen Ezgi gör 18 yaşındadır. 100. Yıl Anadolu Lisesi’nde eğitimine devam eden oyuncu, kamera karşısında ilk defa 2012 senesinde el yazısı sinema filmi ile geçmiştir.

Lara Domaç - Hasan Canın Sevgilisi

1999 tarihinde dünyaya gelmiştir. Kamera önü oyunculuk eğitimi alan Domaç, aynı zamanda drama eğitmenliği de yapıyor. Keman çalmayı, yüzmeyi ve dans etmeyi seven oyuncu düdükçülerle fırçacıların Savaşı adlı tiyatro oyununda da oynadı.

Günay Karacaoğlu - Hasan Can’ın Annesi

13 Mart 1971 tarihinde Kayseri’de dünyaya gelmiştir. Müjdat Gezen Sanat merkezinden mezun olmuştur. Kamera karşısına ilk olarak 1994 senesinde Şehnaz Tango dizisi ile geçen oyuncu yapımcıların da dikkatini çekmeyi başarmıştır.

Hayallerim Aşkım Ve Ailem Dizisinin Konusu Nedir?

Adından da anlaşıldığı gibi dizinin başrol oyuncusu olan Hasan Can Kaya’nın hayatı bu dizide anlatılacaktır. Hasan Can’ın hayallerine ulaşmak amacıyla harcamış olur Çabalar, ailesi ve sevgilisi ile yaşamış oldukları, başından geçen olaylar konu edilecektir.

Editör: Wan Haber