Seni Çok Bekledim Dizisi Oyuncusu İrem Helvacıoğlu’ndan Hayranlarına Özel Mesaj!

Bu akşam Star TV’de başlayacak olan Seni Çok Bekledim dizisi ile ekranlara dönüş yapacak İrem Helvacıoğlu. Ünlü oyuncu daha öncesiyle başka dizilerde bulunmuş olsa da Ulaş Tuna astepe ile başrollerini paylaşmış olduğu Sen Anlat Karadeniz Dizisindeki Nefes karakterinden sonra daha çok tanınma fırsatını yakaladı. Artık hafızalara nefes olarak kazanan İrem Helvacıoğlu yeni bir sayfa açacak bu akşam.

Özcan Deniz ile beraber başrollerinde bulunacağı seni çok bekledim dizisinde şimdi Ayliz adındaki bir fotoğrafçıyı canlandıracak. Helvacıoğlu’nun hayranları da merak içerisinde yeni diziyi bekliyor.

Uzun zamandır çekimleri devam eden dizi Erzincan’da başlayan yolculuğun sonrasında İstanbul’daki çekimler ve sonrasında da Katar’da yapılan çekimler ile gündeme gelmişti. Uzun bir müddettir. Hazırlıkları devam eden dizinin artık gösterim zamanı başlıyor. İzleyicide hayli merakla bekliyor Özcan Deniz İle İrem Helvacıoğlu’nun Ekran Uyumları da merak konusu olmaya başladı.

Bu arada İrem Helvacıoğlu setten yapmış olduğu paylaşımları ile beraber hayranlarına bir başka mesaj daha yayınladı.

Ünlü oyuncu, 2 Şubat tarihindeki doğum günü ile ilgili hayranlarından bir ricada bulundu. Son zamanlarda pek çok ünlü isim gibi İrem Helvacıoğlu daha kendisini hediye almak isteyen hayranlarına bu masraflarını boşuna hediye alarak değil de SMA hastası Ayaz bebek için bağış yapmaya davet etti. 1990 tarihinde dünyaya gelen İrem Helvacıoğlu 2 Şubat tarihinde 30 yaşına girecek.

Editör: Wan Haber