FOX TV ekranlarında yayınlanan Masumiyet dizisinde tekrar bir araya gelen Hülya Avşar ve Deniz Çakır'ın 16 yıl ünce birlikte yer aldıkları Kadın İsterse’deki görüntülerini paylaştı.

Başrollerini Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ, Deniz Çakır, İlayda Şahin, Deniz Işın ve Serkay Tütüncü'nün paylaştığı Masumiyet dizisini, konusu ve güçlü oyuncu kadrosuyla adından söz ettirmeyi başardı. Her bölümüyle çok konuşulan dizinin başrol oyuncuları Deniz Çakır ve Hülya Avşar'ın yıllar önceki halleri ise sevenlerini şaşkına çevirdi.

16 yıl sonra yine yan yanlar

Deniz Çakır, Instagram hesabından Hülya Avşar ile 16 yıl önce birlikte rol aldıkları Kadın İsterse adlı dizinin setinde çektirdikleri bir fotoğrafı paylaştı. 16 yıl önce Kadın İsterse dizisinde birbirinden hoşlanmayan iki kadını canlandıran başarılı oyuncular bu dizide de birbirine düşman iki anneyi oynuyor. İki oyuncunun aradan geçen yıllar içindeki değişimi ise sevenlerine nostaljik anlar yaşattı.

2004-2006 yılları arasında çekilen dizi, daha sonra farklı kanallarda tekrarlarıyla da yer aldı. Dram-komedi türündeki dizi, o dönem çok konuşulmuş ve dikkat çekmişti. Ay Yapım, Mint ve İmaj TV yapımı olan dizi, 52 bölüm ekranda kalmıştı.

Editör: Wan Haber