Bir zamanlar Youtube platformu yayınlanan konuşulanlar adlı komedi programı, şimdilerde ise acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu exxen dijital platformunda yayın hayatına devam ediyor.

 Talk Show programı konuşulanlar hız kesmeden yayın hayatına devam ediyor. Konsept gereği her hafta yeni bölüme değişik bir ünlü konuk geliyor. Konuşulanlar programına katılan ünlüler de program akışına dahil olup sorulan soruları cevap veriyor. Konuşulanlar programına şimdilerde yeni dizisi ile göz önünde olan Hülya Avşar konuk oldu.

Avşar Kızı Kendisiyle İlgili Neler Söyledi?

İlişkide baskın olmadığını dile getiren hülya Avşar, yapılan baskıyı kabul etmiş görünürüm, o konuda Sahtekarın Tekiyim diyerek izleyenleri oldukça şaşırttı.

Karşımdaki mutlu olsun diye kendimden olmayan şeyler yaparım, ama hepsi yalan! Sözlerini de konuşmalarına ekledi. 1-2 sene geçince gerçek kimliğim ortaya çıkar, çünkü sıkılmaya başlarım. Açıklamalarıyla adeta izleyenlerin ağzını açık bıraktı.

Açıklamaları ile gündem yaratan hülya Avşar ilişkide rol yaptığını ve sırf ilişki yürüsün diye oynadığını dile getirdi. Yapmış olduğu bu oyunlara ise sahtekarlık olarak yorum yaptı.

Bir Erkeğin Hangi Özelliği Hülya Avşar'ı Çeker?

Başlıktaki soru Hülya Avşar’a sorulduğunda ise erkekte ilgimi çeken şeyler espri kabiliyeti, dişler ve tırnaklar... Açıklamasında bulundu. Avşar Kızı’nın exxen platformunda yayımlanan konuşulanlar programında yapmış olduğu açıklamalar uzun bir süre çokça konuşulacak gibi görünüyor.

Editör: Wan Haber