Her ne kadar da Hande Erçel ile Kerem Bursin aralarında bir aşk olmadığını dile getirip dursalar da onları birbirlerine çok yakıştıran fenomenleri beraber katılmış oldukları sosyal medya platformlarındaki canlı yayınlar ve vermiş oldukları pozları ilgiyle takip ediyorlar.

Özellikle de ikiliden bir iyi bir fotoğraf paylaştığında partnerinin bu fotoğrafa yorum yapıp yapmadığını merakla takip ediyorlar.

Hande Erçel ne paylaşırsa Kerem acaba ne yazacak? Diye bekleyen fenomenleri Hatta yapmış oldukları yorumlarda dahi hala bir şey yazmadı diyerek duruma dikkat çekiyorlar. Dizinin gidişatını da etkileyen bu durum, aslında son zamanlarda sosyal medya platformlarında dile getirildi. Sen çal kapımı dizisinin senaristleri yapmış oldukları açıklamalarda bütün hayran kitlelerinin Kerem Bursin İle Hande Erçel’in aşk yaşayıp yaşamadıklarına odaklandıklarını bu nedenle sen çal kapımı dizisinin reytingleri aşağılarda süründüğünü dile getirmişlerdi. Bu durum karşısında kendilerine çekidüzen veren Hande Erçel ile Kerem Bursin dizideki rollerine odaklanmaya çalıştılar.

Hande Erçel ile Kerem Bursin ikilisinin sen çal kapımı dizisinin setindeki uyumları, arkadaşlıkları, birbirleriyle şakalaşmaları, hatta iddialaşmaları da hayranları tarafından merak ediliyor. Son zamanlarda Hande Erçel, Instagram platformundan bir paylaşım yaptı. Doğal olarak herkes Kerem Bursin’in yorumunu bekledi.

Editör: Wan Haber