Geçtiğimiz hafta ekranlara gelen Sen Çal Kapımı dizisinde jakuzi sahnesi gündemde bomba etkisi yarattı. Başrol oyuncusu Hande Erçel bu sefer jakuzi sahnesi sonrası pozlarını paylaştı. Rol arkadaşı Bürsin de fotoğrafa ateş emojisi koydu.

Sen Çal Kapımı dizisinde Eda karakterine hayat veren Hande Erçel, sosyal medyada çok konuşulan bir paylaşıma daha imza attı. En son Kerem Bürsin ile olan jakuzi sahnesiyle gündeme gelen Erçel, bu kez duş sonrası paylaşımı ile gündem oldu.

Ateş emojisi yaktı

Sosyal medya hesabı Instagram'dan yeğeniyle birlikte duştan çıktıktan sonraki halini paylaşan güzel oyuncu, fotoğrafına "Çakıl uyandı nerdesin?" notunu ekledi. Kısa süre içinde milyonlarca beğeni alan Hande Erçel'in paylaşımına rol arkadaşı Kerem Bürsin de ateş emojisiyle yorum yaptı.

Küsler iddiasını yalanladı

Geçtiğimiz günlerde Hande Erçel ile haklarında küs olduğu iddiası çıkan Kerem Bürsin, fotoğrafa yaptığı yorumla söylentileri yalanlamış oldu. İkilinin hakkında daha önce, dizideki samimi halleri sebebiyle gerçek hayatta yakınlaştıkları iddiası ortaya atılmıştı.

Editör: Wan Haber