Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam eden Çukur dizisinde Vartolu Saadetin karakterine can veren ünlü oyuncu Erkan Kolçak Köstendil eşi Cansu Tosun ve Temmuz ayında dünyaya Merhaba diyen oğlu Marsel ile mutlu bir yaşam sürüyor. Oyuncu ile ilgili ortaya atılan bir iddia vardır ki hayranları bu duruma Bir Hayli şaşırdı.

Köstendil ile Kıvanç Tatlıtuğ arasında bir problem olduğu ve aralarında soğukluk bulunduğuna yönelik bu iddia ünlü oyuncuya da soruldu.

Posta gazetesi, ünlü oyuncu Erkan Kolçak Köstendil’in konu ile ilgili açıklamalarını sayfalarına taşıdı.

Eşi Cansu Tosun’u doğum gününde Galata Kulesi’ne götüren oyuncu, Burada habercilerin kendilerine yöneltmiş oldukları sorulara cevap verdi.

 Oyuncu “Cansu’nun bugün doğum günü hep beraber Hem hava aldık Hem de güzel anılar biriktirmek istedik” Biçiminde demeç verdi. Muhabirlerin Kıvanç Tatlıtuğ ile ilgili sorulara da Erkan Kolçak Köstendil net bir cevap verdi.

Kıvanç Tatlıtuğ’un çarpışma dizisinde rol aldığı dönemde çukur dizisi ile arada bir geçişkenlik oluşturulmuştu. Sonraki süreçte Kıvanç Tatlıtuğ’un da diziye katılabileceğini yönelik iddialar da ortaya atılmış fakat bunları gerçekleşmemişti. Erkan Kolçak Köstendil ile Kıvanç Tatlıtuğ arasında husumet olduğu için Tatlıtuğ’un çukur dizisine katılmadığı yönündeki iddialar üzerine Erkan Kolçak Köstendil’den şöyle bir açıklama geldi.

“Ne husumeti, hiç Kıvanç ile husumet yaşanır mısın? Kendisini severim, sayarım, beğeni ile izlerim.!

Editör: Wan Haber