Ünlü oyuncu Demet Özdemir kısa bir süre önce sosyal medya hesabında yaptığı paylaşım ile dikkatleri üzerine çekti! TV8 ekranlarında yayınlanan ve Engin Öztürk ile başrolünü paylaştığı Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin final yapmasının ardından sevgilisi ünlü şarkıcı Oğuzhan Koç ile birlikte tatile çıkan güzel oyuncu, sıcak havanın tadını çıkarıyor!

Hem oyunculuğu hem de güzelliğiyle dikkatleri üzerine çeken Demet Özdemir, resmi Instagram hesabında paylaştığı renkli bikinili fotoğrafı ile herkesten tam not aldı. Kısa bir süre içerisinde yüzbinlerce beğeni sayısına ulaşan Demet Özdemir, erkek arkadaşı Oğuzhan Koç ve yakın arkadaşları Aslı Bekiroğlu ve Çağrı Telkıvıran ile birlikte Ayvalık'ta tatil yapıyor!

Yeni filminin çekimlerine başlayacak!
TV8 ekranlarında yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin final yapmasının ardından Demet Özdemir'in hayranları güzel oyuncunun yeni projesini merakla bekliyor! Kısa bir süre önce yeni bir projeye imza attığını duyuran Demet Özdemir yeni bir film ile karşımıza çıkacak! Güzelliği ile herkesi büyüleyen Demet Özdemir önümüzdeki sezon Netflix platformunda yayınlanacak olan bir film projesi ile geri dönüyor! 

İşte yeni filmi!
Güzel oyuncu Demet Özdemir'in yeni film projesinin ismi ise belli oldu! Aşk Taktikleri isimli romantik komedi filminde yer alacak olan ünlü oyuncunun partneri de kısa bir süre önce belli oldu! En son Alice gösterisiyle gündemde yer alan yakışıklı oyuncu Şükrü Özyıldız, Demet Özdemir'in yeni filminde güzel oyuncuya eşlik edecek!


Ne zaman yayınlanacak?
Filmin ne zaman yayınlanacağı hayranlar tarafından çok merak ediliyor. Önümüzdeki günlerde çekimleri yapılacak olan filmin 2021 senesi içerisinde yayınlanması bekleniyor.

Editör: Wan Haber