Ünlü şarkıcı Demet Akalın bu sefer Aleyna Tilki’yi hedef aldı. Bir dönem yanında ayırmadığı Aleyna Tilki  için "Star olacağım diyordu çocuk dizisinde oynuyor. Yazık" ifadelerini kullandı.

Kızı Hira çok sevdiği için bir dönem sık sık Aleyna Tilki ile bir araya gelen Demet Akalın bu sefer ters köşe yaptı. Her fırsatta Aleyna'yı öven Akalın, bu sefer de Star TV'de yayınlanan programında genç popçuya zehir zemberek sözler söyledi.

"Dünya starı olacağım dedi yazık bak çocuk dizisinde oynuyor"

Programında geçtiğimiz günlerde ilk İngilizce şarkısını çıkan Aleyna Tilki hakkında konuşan Akalın, "Dünya starı olacağım dedi yazık bak çocuk dizisinde oynuyor. Şarkısını dünya starı bir kızdan almadı mı? Kadın paylaşmadı bile. Bize kimse o kadar destek çıkmadı. Ben ilk çıktığında çok destek oldum. Olmuyor yani zorlamanın anlamı yok. 'Ben dünya starı olacağım' diyor sonra çocuk dizisinde başrolsün. Artık Hira bile açıp seyretmiyor" ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz sene sosyal medya hesabından paylaşım yapan Aleyna Tilki'nin annesi "Nedir sizdeki bu Aleyna kıskançlığı! Önce Demet denen teyze, şimdi Aynur" demişti. Bu paylaşıma sessiz kalamayan Akalın ise "Annesi beni ilgilendirmez, ben Aleyna ile muhatabım" cevap vermişti.

Editör: Wan Haber