İtalya'da çekimleri devam eden Sandokan dizisinin konusu nedir hangi oyuncular bu dizide oynayacak? İşte bütün detaylar haberimizde...

 İtalya ve İspanya'da büyük bir hayran kitlesi kazanmayı Başaran Can Yaman İtalya'da çekilecek olan  sandokan adlı dizinin hazırlıklarına başladı. Ünlü oyuncu, dizinin aksiyon sahneleri açısından çalışmalara hız verdi. Türkiye'de yapmış olduğu çeşitli açıklamaları sebebiyle çok fazla eleştirilere maruz kalan Can Yaman İtalya'da ise büyük bir ilgi görüyor.

 Öyle ki Can Yaman Türkiye'de o kadar fazla sevilmeyen biriydi İtalya’ya nazaran duruma bakıldığında.

Fakat Can Yaman bu iddialara önce İtalya'nın en ünlü sunucularından biri ile aşk yaşamaya başlayarak, hemen sonrasında ise İtalya'da çekilecek olan bir dizide başrol teklifi alarak cevap vermiş oldu.

  Can Yaman'ın Yeni Dizide Canlandıracağı Sandokan Kimdir?

 Sandokan, İtalya'da önemli bir efsanevi karakterdir. İtalyan yazar Emilio Sargari'nin yazmış olduğu macera romanlarının Kahraman korsanı sandokan pek çok kez beyazperdede oynatılmıştır. Sosyal medya platformundan bir paylaşım yapan Can Yaman, dizinin aksiyon sahneleri amacıyla nasıl çalıştığını bir video ile anlattı.

 Can Yaman'ın 10 bölümlük sürecek olan dizisi için bölüm başı 100 bin euro alacağı öğrenildi. 10 bölüm sonunda toplamda 1 milyon euro Para alarak sandokan dizisine veda edecek.

Editör: Wan Haber