Bu programı Özellikle de düzenli bir şekilde takip eden hayranları tarafından bu sosyal medya platformları başta olmak üzere çeşitli arama motorlarında Çağla ile yeni bir gün, bugün neler yaşandı? Neler konuşuldu, neler oldu?  şeklindeki soruları Araştırmaya devam ediyor.

Çağla İle Yeni Bir Gün Konukları!

Çağla ile yeni bir gün adındaki sabah kuşağı programının konukları her gün değişiyor. Bu programın sunuculuğunu gerçekleştiren Çağla Şikel Her hafta değişik bir uzmanı stüdyosu da konuk ederek değişik sağlık problemlerine Değinmeye devam ediyor. Çağla Şikel stüdyosunda birbirinden değerli profesörleri ağlarken, Türkiye'nin başından geçen zorluk koronavirüsü süreci ile ilgili de bazı değerlendirmeler yapmayı da ihmal etmiyor.

Çağla İle Yeni Bir Gün Programında Bugün Neler Konuşuldu?

Profesör Dr. Mehmet Ceyhan hocanın covid-19 virüsü ile ilgili vermiş olduğu Engin bilgilerin büyük bir bölümü aşılanma sürecinin nasıl geçtiği ve koronavirüsü vaka sayısında belirgin bir düşüş olup olmadığı ile ilgili. Türkiye'nin geçmiş olduğu Zorlu sürecin içerisinde, konu ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulunan Profesör Dr. Mehmet Ceyhan Hoca, normalleşme sürecine ne zaman geçiş yapacağımız ile ilgili, Şimdilik yasakların kalkıp kalkmamasının doğru olup olmadığı ile ilgili oldukça önemli bilgilendirmelerde bulundu. Programın bir diğer konu ise Ali Yağız türemiştir. Hem Türkiye'nin yaşamış olduğu Zorlu pandemi süreci ile ilgili çeşitli araştırmalarda bulunmuş ve izleyicilerin günlük bir şekilde yaşamış oldukları sağlık problemlerini nasıl açabilecekleri ile ilgili çok önemli bilgiler verdi.

Editör: Wan Haber