Gazetecilerin arabasının içinde görüntülediği güzel ve ünlü oyuncu Bensu Soral genelde evde oturduğunu söyledi ve arada arkadaşları ile görüştüğünü dile getirdi.

Diğer taraftan spor yaptığını, çizim yaptığını, zamanını böyle geçirdiğini dile getiren güzel oyuncu Bensu Soral pek çok kişiye nazaran kilo alma hususunda çok rahat görünüyor.

Muhabirlerin kendisine neden spor yaptığı ile ilgili sordukları soru üzerine “Kilo için yapmıyorum, sağlığım için yapıyorum. Gerçekten kilomu bilmiyorum, bakmıyorum bile” diye konuştu.

Gazetecilere verdiği röportajda Çocukları çok sevdiğini fakat Şimdilik düşünmediklerini de dile getiren güzel oyuncu Bensu Soral yeni bir projenin de şu aşamada olmadığını ifade etti. Güzel oyuncu, pandemi denk geldi, korkuyorum da setlere girmeye. Onun dışında ben kadere kısmete Çok inanırım o sebeple kısmet Zamanı gelince olacaktır diye sözlerine ekledi.

Değişik roller ve karakterler dilediğini ve güzel bir senaryo beklediğini belirten güzel oyuncu Bensu Soral böyle bir fırsatın gelmesini beklediğini sözlerine ekledi. Bu arada genç oyuncunun Instagram takipçi sayısı da 4 milyonu aşmış durumda. Her yeni gün yeni takipçiler gelmeye devam ediyor.

Editör: Wan Haber