Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin organize ettiği kültür sanat etkinlikleri hafta sonu da tüm hızıyla devam edecek. Vatandaşlar bu hafta sonunda da yine konserler, tiyatro gösterileri ve söyleşilerle dolu etkinliklere katılabilecek.
Hafta sonunda düzenlenecek kültür sanat etkinlikleri ve merkezleri ise şöyle:
"İlk konser Pazar günü Leyla Atakan Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı eğitmen ve öğrencilerinden oluşan Ferahnak Topluluğu ilk kez Türk Sanat Müziği severlerle buluşacak. Dr. Şefik Postalcıoğlu Konferans Salonu'ndaki konser 16.00'da başlayacak. İzmit'teki ikinci konser ise aynı günün akşamında SDKM'de gerçekleştirilecek. Kanserler Mücadele Derneği'nin TSM konseri, şef Erbil Aydın yönetiminde 19.30'da başlayacak."
Öte yandan İzmit'teki önemli etkinlik merkezlerinden olan Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Kocaeli Şubesi'nin Sanat Edebiyat ve Kültür Akademisi'ndeki faaliyetleri de sürecek. Neyzen Dr. Erdoğan Akkanat'ın 10.30'daki ücretsiz ney dersleri bugün kaldığı yerden devam edecek. Derslerin ardından Seka Tarihi Türk Musikisi Topluluğu çalışmalarını 13.00-16.00 arasında gerçekleştirecek. Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi'nde ise bugün TSM konseri düzenlenecek. Sarkuysan TSM Korosu Konseri 19.30'da başlayacak. Pazar günü ise Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları'nın "Eski Fotoğraflar" adlı oyunu 18.00'de perde açacak.
(UU)

21.12.2012 16:15:51 TSI

Editör: Wan Haber