TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam eden yarışma programı Survivor 2021'e yeni bir yarışmacı katılım sağladı. Acun Ilıcalı'nın dün akşam yani 21 Şubat Pazar akşamı yayınlanan Survivor 2021 yarışma programında, adaya yeni bir yarışmacının katılım sağlayacağını ve yeni yarışmacının oldukça iddialı biri olduğunu söyledi. Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın yeni yarışmacı ile alakalı açıklamaları ve iddiaları sonrasında ise yarışmaya yeni katılan isim Böylelikle belli olduğu nokta Survivor 2021, 21 Şubat Pazar akşamı ekranlara gelen yeni bölümünde, Acun Ilıcalı'nın sunumu ile yarışmaya katılım sağlayan yeni yarışmacı açıklandı Yetenek Sizsiniz'de yarışmacı olan yeni ismim Survivor'da da iyi bir netice elde edeceği söyleniyor. Survivor'a yeni katılım sağlayan oyuncu, ünlüler takımına geldi. Survivor Ünlüler takımına böylelikle güçlü bir isim daha katılım sağladı.

Survivor 2021 de Ada konseyinde Acun Ilıcalı yeni yarışmacının, ünlüler takımında ter dökeceğini dile getirdi. Acun Ilıcalı, konseyde bu konuşmayı yaptıktan hemen sonra hem ekranları başında yarışmayı izleyenler hem de adada bizzat parkurlarda koşturanlar, yarışmaya yeni katılım sağlayacak ismim kim olduğunu merak etti. Survivor yeni bölüm fragmanı da ise Survivor 2021 yeni yarışmacısı ekranlara geldiği nokta Survivor 2021'e yeni katılım sağlayan yarışmacının ise Çağman Çatay olduğu anlaşıldı.

Çağman Çatay Kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Mesleği ne?

Survivor 2021 yarışma programına katılım sağladıktan sonra kim olduğu ile ilgili çeşitli arama motorlarında araştırılan Çağman Çağatay'ın kim olduğu ile ilgili bilgiler; 16 Mayıs 1993 senesinde İstanbul'da dünyaya geldi, 27 yaşındaki yarışmacı Çağman Çatay, Mayıs ayında 28 yaşına girecek. Çalman Çağatay, İstanbulludur, Eyüp ilçesinde doğup büyüyen yarışmacı, Haliç Üniversitesinde Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu bölümünü okumuştur. Haliç Üniversitesi BESYO dan 2017 senesinde eğitimini tamamlamıştır. Spora çok sevdiğini dile getiren çakman Çağatay, spor okumasının etkisiyle pek çok spor dalı ile yakından ilgilendiğini de söylemiştir. Çalman Çağatay'ın yapmış olduğu sporlar genel itibari ile kule atlama, yer akrobasisi, Street Walk gibi çeşitli sporlarının yanı sıra aynı zamanda masa tenisi, serbest dalış, yüzme, Yelken, atletizm gibi çeşitli spor dalları ile de yakından ilgilendiği biliniyor.

Editör: Wan Haber