Star TV ekranlarında yakında izleyicisi ile buluşması beklenen Kaderimin Oyunu dizisi, şimdiden izleyicilerde büyük bir heyecan yarattı. İlk bölüm tarihi henüz bilinmeyen dizi NGM Medya imzasıyla ekranlara gelecek. Dizinin yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak oturuyor ve dizinin yapımcılığını da Nazlı Heptürk üstleniyor. Dizinin hikayesini ise Gül Abus Semerci kaleme alıyor. Dizide, 2 çocuk annesi 32 yaşında, çok güzel bir kadın olan Asiye’nin hikayesi eline alınacak. Küçük yaşlarda annesini kaybettikten sonra üvey annesiyle büyüyen ve aradığı mutluluğu Cemal’de bulacağını düşünerek 17 yaşında kaçarak evlenen Asiye’nin, 2. çocuğu Umut’a hamile olduğu dönemlerde kocası Cemal’in daha fazla içine kapanması ve evi terk etmesi sonrası da dizinin asıl hikayesi başlıyor. Merak uyandıran hikayesiyle dikkat çeken dizide rol alacak olan Sarp Apak’ın aslında kim olduğu ve ne kadar kazandığı sizi çok şaşırtacak. Haberin devamı için lütfen diğer sayfaya geçiniz…

Sarp Apak Kimdir?

Star TV’de ekranlara gelecek olan Kaderimin Oyunu dizisinde henüz hangi karakterle rol alacağı bilinmeyen Sarp Apak, 11 Kasım 1981’de Diyarbakır’da dünyaya geldi. 5 yaşına kadar Diyarbakır’da yaşadıktan sonra ailesiyle birlikte Bursa’ya taşınan Apak, lise eğitimini de Bursa Erkek Lisesi’nde tamamladı. 39 yaşındaki ünlü oyuncu, Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü’nü bitirdikten sonra 2004 yılında İstanbul’a gitti ve burada kariyerinin ilk adımlarını attı.

Ekim 2015’de “uyuşturucu kullanmak” suçundan doları 19. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından 10 ay hapis cezasına çarptırılan Sarp Apak, dizi kariyerine ilk adımını 2006 yılında Avrupa Yakası dizisiyle attı. Ayrıca Organize İşler, O… Çocukları, Ölümlü Dünya gibi filmlerde de rol alan Sarp Apak’ın, bölüm başı ne kadar kazandığı net olarak bilinmiyor. Ancak ünlü oyuncunun, bölüm başına 60-65 bin TL aralığında kazandığı tahmin ediliyor.

kaynak:alfahaberajansı

Editör: Wan Haber