Türkiye’nin en iyi ve başarılı İnfluncer ödülünü alan ve ilgi gören Gamze Erçel, evlilik hayatı ile ve kariyer hayatı ile dikkat çekmeye devam ediyor. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile dikkat çeken Gamze Erçel, büyük ilgi görmeye devam ediyor. Gamze Erçel, en iyi İnfluencer ödülünü almıştır. Sosyal medyada çok takipçisi vardır ve paylaşımları büyük ilgi görmeye devam ediyor. Gamze Erçel, Caner Yıldırım ve çocukları Mavi Aylin ile paylaştığı videoları büyük ilgi görmeye ve herkesi kendine hayran bırakmaya devam ediyor.
Gamze Erçel kimdir?
Ünlü isim Gamze Erçel 1992 yılında hayata gözlerini açtı. Balıkesirli olan Erçel, ünlü oyuncu Hande Erçel’in ablasıdır. Oyunculuk konusunda büyük ilgi gören Gamze Erçel, birçok reklam filminde de yer almıştır. Reklam ve dizilerin sonrasında sosyal medya kullanımına devam etmiştir. Kendisi gibi oyuncu olan kardeşi Hande Erçel ile yaptığı paylaşımlar ile beğeni yağmurları almaya devam ediyor.
Gamze Erçel kiminle evli?
Ünlü oyuncu ve İnfluencer olan Gamze Erçel 2019 yılında Caner Yıldırım ile dünya evine girmiştir. Birlikte yaptıkları paylaşımlar ile dikkat çeken ikili, mutlu bir evlilik sürdürmeye devam ediyor. 
Gamze Erçel’in çocuğu kimdir?
Gamze Erçel 2019 yılında evlendiği Caner Yıldırım ile Mavi adında bir kızı kucaklarına aldılar. Gamze Erçel, ölen annesinin ismini verdiği kızına Aylin Mavi olarak hitap ediyor. Mavi, tüm sosyal medyanın gündeminde olmaya devam ediyor. 
Gamze Erçel hangi dizilerde rol aldı?
Küçük kardeşi Hande Erçel ile birlikte oyunculuk kariyeri yapan Gamze Erçel, Çılgın Dershane Üniversite, Hayat Ağacı ve Umuda Kelepçe Vurulmaz adlı projelerde boy göstermiştir. Umuda Kelepçe Vurulmaz dizisinde Simge karakterine hayat veren Gamze Erçel, diziden sonra büyük ün kazanmıştır. 

Editör: Wan Haber