Ekranların sevilen dizisi Çukur, kısa zaman önce veda etme kararı aldı. Dizinin sadece birkaç bölümü kalırken oyuncuları tek tek veda ettiler. Sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlar ile seyircilerine veda ettiler. Çukur dizisinde yer alan başarılı iki oyuncu gözde haline geldi. Damla Sönmez ve Aras Bulut İynemli ikilisi çok beğeni kazandı ve yoğun ilgi gördüler. Damla Sönmez ve Aras Bulut İynemli’nin muhteşem uyumu herkesin dikkatini çekti. İkiliyi yeni projelerde görmek için sosyal medyadan birçok paylaşım yapıldı. Özellikle Netflix platformu bu ikili için düşünmeye başladı. Başarılarına başarı katan Damla Sönmez, yeni projeleri ile ekranlara gelmesi beklenen başarılı bir oyuncu oldu. Çukur dizisi sonrasında yeni bir projesinin olduğunun sinyalini veren Sönmez, merak yarattı. 
BluTv hızlı davrandı!
Damla Sönmez, Çukur dizisinin çekimleri bittikten sonra hemen yeni projesinde yer aldı. Damla Sönmez BluTv platformunda yer alan Saygı dizisinin kadrosuna alındı. Damla Sönmez, şimdi de Miray Daner ile kendisini gösterecek. Kendini gösteren ünlü oyuncunun hemen yeni projelere adım atması da kimseyi şaşırtmadı. Nejat işler, Boran Kuzum ve Miray Daner ile çalışmalara başlayan ünlü oyuncu yeni projesi ile kendini göstermeye devam edecek. 
Damla Sönmez kimdir?
Tilya Damla Sönmez, 1987 yılında hayata gözlerini açtı. 34 yaşındaki Sönmez, küçüklüğünden beri oyunculuk konusunda kariyer yapmak istiyordu. Eğitimlerini tamamladıktan sonra oyunculuk eğitimleri aldı ve televizyon dünyasına giriş yaptı. Birçok projede yer alan Damla Sönmez, Güllerin Savaşı adlı dizide büyük bir ün kazandı. 
Damla Sönmez hangi dizilerde rol aldı?
Güllerin Savaşı, Sibel, Çukur, Bir Aşk Hikayesi, Deniz Seviyesi, Emret Komutanım, Ayla, Masum Değiliz, Camdan Pabuçlar, 7 Yüz, Şubat, Türkan ve Omuz Omuza adlı projelerde başarılı bir şekilde yer almıştır. 

Editör: Wan Haber