Nazilli Kent Konseyi Olağan Genel Kurul Toplantısında onaylanan projelerini teslim etmek için Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ı makamında ziyaret etti.
Şehir içi trafik sorunlarından, çevre kirliliğine kadar yaşanan tüm sıkıntı ve problemlerin çözümlenmesi yolunda üretilen projeler Başkan Haluk Alıcık'a dosya halinde sunulurken aynı zamanda projelerde yer alan ayrıntılar kent konseyi üyeleri tarafında Alıcık'a anlatıldı.
Nazilli Kent Konseyi yürütme kurulu üyeleri, Meclis başkanları ve çalışma grubu başkanları Konsey Başkanı Prof. Dr. Ertuğrul Acartürk eşliğinde Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ı ziyaret etti. Toplantıya yürütme kurulu üyelerinden A.Vahit Aysan, Şükrü Ustaoğlu, Hakan Telliel, Muhsin Doğan, Erdoğan Eker, Genel Sekreter Bülent Burmaoğlu, Gençlik Meclisi Başkanı Esin Ülkü Beyazıt, Ulaşım ve Trafik Çalışma Grubu Başkanı Saim Aysan, Çevre ve Tarım Çalışma Grubu Başkanı Mehmet Şimşek, Turizm Çalışma Grubu Başkanı Yrd. Doç. Dr. Bilge Doğanlı, Sosyal Hizmet ve Kültür Çalışma Grubu Başkanı Muhsin Aslan ile Konut ve Kentsel Islah Çalışma Grubu Başkanı Necmeddin Esenlik katıldı. Samimi ve sıcak bir havada geçen görüşme Şubat ayı meclis toplantısında incelenmek üzere komisyona sevk edilen Kent Konseyi genel kurul kararları dosya halinde Konsey Başkanı Ertuğrul Acartürk tarafından Başkan Haluk Alıcık'a takdim edildi. Kent konseyinin çalışmalarından dolayı memnuniyetini ifade eden Başkan Alıcık, konseyin çalışmalarında emeği geçenlere teşekkür etti.
(ÜÖ-MB-İK)

14.02.2013 16:07:46 TSI

Editör: Wan Haber