Personel alımı başvurularını takip edenler artık bende kadrolu çalışayım diyenler alım duyurularını heyecanla bekliyor.Türk Hava Yolları personel alımları başladı müjdeli haber geldi.Türk Hava Yolları kamu personeli alımı gerçekleştirmeye devam ediyor. Son paylaştığı ilanda farklı niteliklerde en az ilkokul mezunu 18 personel alımı yapılacaktır.
 

THY Personel Alımı Başvuruları Başladı

İŞKUR resmi sayfası üzerinden iş arayanlar için kamu personeli alımı yapılacağı ilan edildi. Son paylaşılan alım ilanında Türk Hava Yolları bünyesine personel alımları yapılacağı belirtildi. Alınacak personellerin 4 farklı unvanda alınacak olup toplamda 18 personelin alınacağı açıklandı.

Alımı Yapılacak Havalimanları ve Şehirler

İstanbul Başakşehir Dengeli Havalimanına 10 kamu personeli alımı yapılacak. İstanbul Başakşehir Halkalı Havalimanına 3 farklı unvanda 8 adet alım yapılacağı belirtildi.

 Unvanlar olarak alımı yapılacak unvanlar Halkalı Havalimanı için 1 Beden işçisi, 3 Temizlik görevlisi, 4 genel beden işçisi olmak üzere 3 farklı unvanda 8 personel alımı yapılacak.

İstanbul Başakşehir Dengeli Havalimanına alımı yapılacak unvan olarak 10 adet Kaynak operatörü alınacağı açıklandı.

Özel Müracaat Şartları

Kaynak operatörü: Gazaltı kaynağı, elektrot kaynağı veya argon kaynağı konularında en az 2 yıl deneyimli olmak, öğrenim şartı olarak tercihen endüstri meslek lisesi, teknik lise veya meslek yüksek okulu mezunu bölümlerinden mezun olmak, ölçme aletlerini kullana bilme ve askerlikten muaf olmak gerekiyor.

Başvuru iş ilan numarası 00006322662.

Beden İşçisi: en az ilköğretim mezunu olmak, en az 20 yaşını geçmemiş olma, en fazla 40 yaşını geçmemiş olmak gerekiyor.

Başvuru iş ilan numarası 00006329958.

Temizlik Görevlisi Alımı:  adayların en az ilk öğretim mezunu olması gerekiyor. Yaş şartı olarak bay-bayan fark etmeksizin en az 20 yaşını tamamlamış olma en fazla 40 yaşını geçmemiş olmak gerekiyor.

Başvuru iş ilan numarası 00006329968.

Beden İşçisi: en az okur yazar olan adaylar ilana başvuru yapa bilecektir. Bu ilanda herhangi bir yaş şartı aranmamaktadır. Bu alıma Türkiye genelinden başvuru alacak.

Başvuru iş ilan numarası 00006318651.

Başvuru Şekli ve Adresi

Başvurular belirtilen unvanların altında yer alan  başvuru iş ilan numaraları üzerinden yapılabilecektir. İŞKUR ilanları resmi sitesi sayfası üzerinden yapılabilecek olup başka yöntem ile yapılacak müracaatlar kabul edilmeyecektir. Ekim 2021 tarihi bitimine kadar başvuru alacak.

kaynak:kamupersonelalımları

Editör: Wan Haber