T.C. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı bünyesindeki Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'ne (TKGM) bireysel danışman personel alımı başladı.

T.C. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı bünyesinde Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü (TKGM) tarafından Yeşil ve Sürdürülebilir Kalkınma İçin Arazi Yönetim Altyapısı Projesi (AYAP) kapsamında yeni proje personeli alımı başladı. Finansal Yönetim Uzmanı Alımı başvuru tüm detayları bu yazımızda.

Hangi bölüm mezunları bireysel danışman alımına başvurabilir?
İşletme, ekonomi, muhasebe, finans veya diğer ilgili alanlarda üniversite derecesi istenmektedir.

Danışman alımı nitelikleri nelerdir?
Finansal Yönetim Uzmanı aşağıdaki niteliklere ve deneyime sahip olmalıdır: Muhasebe ve finansal yönetimde beş yıllık mesleki deneyim, Dünya Bankası veya diğer uluslararası finansal kuruluşlar ya da fon sağlayıcılar tarafından finanse edilen projelerde en az üç yıllık deneyim, Devlet idari, muhasebe ve mali yönetim prosedürleri hakkında bilgi, Bütçeleme, planlama, ödeme, muhasebe, raporlama, mali mevzuat bilgisi, Güvenilir bir proje finansal yönetim sisteminin geliştirilmesini sağlamak için iç kontrollerin oluşturulmasında deneyim, Bilgisayarlı muhasebe sistemlerini ve ofis uygulamalarını kullanma deneyimi, Tercihen kamu kurum ve kuruluşları ile çalışma tecrübesi olan, İyi derecede yazılı ve sözlü İngilizce bilmek gerekmektedir.

Tapu personel alımı başvuru süreci nasıl işler?
Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü personel alımı için adaylar başvurulan pozisyona dair pozisyon adı ve referans numarasının açıkça belirtildiği özgeçmişleri 27 Kasım 2023’a kadar şahsen ya da posta ile iletmeleri gerekiyor. Başvurular “Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü TKGM Ana Bina, Üçüncü Kat, 317 numaralı oda, Dikmen Caddesi No:14 06100 Bakanlıklar – ANKARA / TÜRKİYE” adresine olacak.

Kaynak: Kamu Personel Alımı