Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, Osmangazi Belediye Spor Kulübü Dikkaldırım Spor Salonu'nda 30 milli sporcuyla kamp çalışmalarını sürdüren Ümitler Judo Milli Takımı'na moral ziyaretinde bulundu.
Ziyarette Osmangazi Belediye Spor Kulübü Müdürü ve Judo Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Hançer, Badminton Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Cihat Yusufoğlu, Osmangazi Spor Kulübü Spor Koordinatörü Oğuz Oba, antrenörler Galip Aydın, Güler, Hülya Şenyurt, Sülbiye Demiralay ve sporcular yer aldı. 1617 Mart 2013 tarihlerinde Antalya'da yapılacak olan uluslararası Nazım Canca Avrupa Kupası için 11-17 Şubat 2013 tarihleri arasında tarihleri arasında yapılan kampa katılan sporcularla sohbet eden Şahin, sporcuların çalışmalarını yerinde izledi. Milli takım hocalarından kamp hakkında bilgiler alan Şahin'e milli takım antrenörleri, kamp süresince kendilerine sunulan güzel çalışma imkanı, olanak ve ilgiden dolayı teşekkürlerini iletti.
"SPOR UZUN SÜRELİ BİR MARATON"
Sporun uzun süreli bir maraton olduğunu ve çalışmaların disiplinli bir şekilde, aksatılmadan sürekli sürdürülmesi gerektiğini dile getiren Şahin sporculara yönelik yaptığı konuşmasında, "Çalışmalarınızı temponuzu düşürmeden sürdürmeye devam edin. Hepinizin elinizden gelenin fazlasını yapmasını istiyoruz. Uluslararası alanda yapılacak olan şampiyona ve müsabakalarda Ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğinize inanıyoruz. Sizlerden beklentilerimiz yüksek. Madalyalarla dönmenizi diliyoruz. Ayrıca sizleri ilimizde ağırlamaktan son derece mutluluk duyduğumuzu belirtiyor ve hepinize başarılar diliyorum' dedi.
"BURSA MİLLİ TAKIMLARIMIZIN EVİ"
Bursa'nın sporda milli takımların kamplarına ev sahipliği yaptığını belirten Şahin, "İlimizde tesisleşme ve organizasyonları olarak her geçen gün ilerliyoruz. Milli takımlarımıza çalışmalarını yürütebileceği tüm imkanları İl Müdürlüğü ve yerel yönetimler olarak sunuyoruz. Ayrıca Sayın Valimizin desteğiyle federasyonlarla olan yakın ilişkilerimiz ve Bursa'daki spor dinamikleri ile yapılan uyumlu çalışmalar ver dayanışma neticesinde milli takımlarımızı ilimizde ağırlıyoruz" şeklinde konuştu.
(MA)

15.02.2013 10:44:27 TSI

Editör: Wan Haber