Manavgat İşitme Engelliler Futbol Takımı'nın hafta sonunda oynayacağı Isparta ve ikinci hafta oynayacağı Konya İşitme Engelliler karşılaşmaları kötü hava şartları dolayısıyla ileri bir tarihe ertelendi.
Türkiye İşitme Engelliler Futbol Ligi 1. Grupta ilk yarıyı namağlup lider tamamlayan Manavgat İşitme Engelliler Spor Kulübü'nün hafta sonu ikinci devrenin ilk maçında Isparta ve 2. maçında Konya ile oynayacağı karşılaşmalar, kötü hava koşullarını nedeniyle federasyon tarafından ileri bir tarihe ertelendi. Manavgat İşitme Engelliler Futbol Takımı, 27 Ocak 2013 tarihindeki Antalya maçı ile ikinci devreye başlayacak.
Kulüp Koordinatörü Guddusi Aydın, "İlk devreyi namağlup lider olarak tamamladık. Bir aylık devre arasında iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Takım olarak ikinci devrenin ilk maçı olan, Isparta maçına hazırdık. Federasyonumuz, kötü hava koşullarından dolayı, iki haftalık maçlarımızı erteledi. Bizde bu durumda hazırlıklarımıza devam edeceğiz. Kendi sahamızda oynayacağımız, 27 Ocak tarihindeki Antalya maçını bekleyeceğiz" dedi.
(AK-SK-Y)

11.01.2013 13:13:02 TSI

Editör: Wan Haber