OMÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr Metin Eker, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'ı makamında ziyaret etti.
Beraberindeki Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr Ali Seylan, Samsun MYO Müdür Yardımcısı Seyit Ali Çelik ile birlikte Başkan Necattin Demirtaş'ı ziyaret eden Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Eker, İlkadım Belediyesi'nin Samsun'un kültür ve sanat hayatına yaptığı faaliyetlerle büyük katkı sağladığını ifade etti. OMÜ Eğitim Fakültesi İlkadım Kampüsü'nün tefrişi ve fiziki ortamlarının güzelleştirilmesi konusunda sağladığı desteklerden dolayı teşekkürlerini sunan Dekan Eker, ziyaret sonunda Başkan Demirtaş'a yağlı boya balıkçı tablosu hediye etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, düzenledikleri kültürel ve sanatsal faaliyetleri ile İlkadım'ı örnek bir kent haline getirmek için çalıştıklarını belirterek, "Tarihi, kültürel, eğitici ve sanata yönelik faaliyetlerimizle ilçemizin ruhuna yakışan bir anlayışla hizmet veriyoruz" dedi.
(SAM-SLH-Y)

14.01.2013 16:33:24 TSI

Editör: Wan Haber