Çağla Şikel ile alakalı son dakika haberi magazin gündemini karıştırmaya devam ediyor. Çağla Şikel’i öldürmekle tehdit eden kişinin cezaevinden izinli bir şekilde çıkan R.S. isimli şahıs olduğu öğrenildi.

R.S.’nin  Çağla Şikel ve oğlunun videolarını gördüğünü, Çağla Şikel’in Özel hayatını çokça ifşa ettiğini, amacının ise onu yalnızca uyarmak olduğunu dile getirdi. İşte Çağla Şikel’in ölümle tehdit edildiği olayın tüm perde arkası...

Çağla Şikel 17 Ekim 2020 tarihinde gönderilen bir elektronik posta ile ölümle tehdit edilmişti. Çağla Şikel’e kimliği belirsiz biri tarafından harflerden oluşmuş uydurma bir e-mail adresi ile tehdit mesajı gönderilmişti.

R.S. isimli şahıs, e posta üzerinden Çağla Şikel’e göndermiş olduğu ölüm tehdidinde:

“bak Çağla yakında öleceksin seni ve çocuklarını öldüreceğim bu gece!” yazılı mesaj üzerine korkuya kapılan ünlü manken avukatı aracılığı ile İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu.

Kendisine ölüm tehdidi atan kişinin ip adresini ve e-mail görüntüsünü Cumhuriyet Başsavcılığı’na delil olarak sunan Çağla Şikel, söz konusu kişinin tespit edilerek cezalandırılmasını istedi.

Soruşturma bağlamında mesajı atan kişinin kimlik bilgileri de tespit edilmiş oldu. R.S. isimli sosyal medya kullanıcısının mesajı attığı 17 Ekim 2020 tarihinden 1 gün önce hükümlü olarak cezasını çektiği Balıkesir cezaevinden izinli olarak çıktığı tespit edildi.

Soruşturma Devam Ediyor

Olay ile ilgili Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ifadesi alınan R.S isimli şahıs, sosyal medya hesabından yapılan paylaşımlarına baktım, Çağla Şikel ve oğlunun videolarını gördüm, Özel hayatını çok ifşa diyordu, amacım Şikel’i uyarmaktı. Diyerek kendisini savundu. Savcılığın konu ile ilgili soruşturmasının halen devam ettiği belirtildi.

Editör: Wan Haber