Müşterinize fayda sağlamak istiyorsanız onu mutlaka çok iyi tanımalısınız. Etkili bir toplu sms mesajının doğru kişiye ulaşması alışveriş ihtiyacını da beraberinde getirecektir. Yeni doğum yapmış bir anneye gelecek araba aksesuarları mesajı mı ilgi çekecektir yoksa bebek bezlerindeki kampanyalı seçenekler mi? şirketimizin sunduğu hizmetlerden yararlanarak müşterilerinize önde interaktif mesajlar gönderebilir ve bu şekilde elinizdeki bilgilerin güncellenmesini sağlayabilirsiniz. Bu aşamadan sonra yapacağınız şey ise kısa süre içinde avantajlı seçenekler hazırlayarak müşterilerinize toplu mesaj seçeneği ile göndermek olacaktır.

Müşterilerin yoğun bir bombardıman içinde olduğunu unutmayın ve hazırlayacağınız mesajın kesin ve net bir şekilde avantajlı bir teklif olmasına dikkat edin.Toplu sms içeriğinizi hazırlarken sadece iletişim bilgilerine odaklanmayın. Sizin için asıl olan şeyin müşteri alışveriş alışkanlıkları olduğunu düşünün ve sunacağınız teklifleri buna göre değerlendirin. Verdiğimiz hizmetler kapsamında göndermiş olduğunuz toplu mesajların,

  • İlgili kişilere ulaşıp ulaşmadığı görebilir,
  • Açılıp okunduğunu takip edebilir ve
  • Buradan giderek geri dönüşleri de net bir şekilde görebilirsiniz.

Bu size gelecek kampanyalarınızı şekillendirme fırsatı sunacaktır. Zira işe yaramayan bir kampanyanın tekrarı size zaman kaybettirecektir.

            Dönemsel İçerikli Gönderilerin Gücüne İnanın

Dönemsel gönderilerin daima yararlı olduğunu sakın unutmayın. Mayıs ayının ilk haftası genel içeriğe sahip bir mesaj göndermek yerine müşterilerinizi Anneler Gününe odaklayabilir ve bu şekilde avantaj sağlayabilirsiniz. Okullar açılmadan önce yapılacak bir Okula Dönüş fırsatı mutlaka müşterilerin sizi tercih etmesini sağlayacak dayanılmaz teklifler oluşturacaktır. Burada ekiplerinizin yapması gereken markanız, sattığınız ürün veya verdiğiniz hizmetle alakalı olan dönemleri iyi takip etmek ve etkili bir planlamanın yapılmasını sağlamak olacaktır.

Sunduğumuz toplu sms api uygulamaları ile planlamalarınızı oturduğunuz yerden yapmanızı sağlarız. Web tabanlı olarak sunduğumuz hizmetler ile müşteri listelerinizi excel veya farklı bir formatta hazırlamanız toplu gönderi yapmanız için yeterli olacaktır. Yurt dışındaki müşterilerinize de istediğiniz zaman ulaşabilir ve Türkçe dil desteği ile okunaklı ve net mesajlar hazırlayabilirsiniz. Müşterilerinizin özel günlerini listeleyebilir ve bu günleri atlamayarak aranızdaki etkiyi daha sağlam bir hale getirebilirsiniz. Bayrak ve geneli ilgilendiren özel günlerde göndereceğiniz mesajlar ile milli birlik ve beraberliğin sağlanmasına da katkı verebilirsiniz.

Haftada en fazla 2 mesaj göndereceğinizi düşünerek planlamanızı yapabilir ve toplu mesaj fiyatlarımız hakkında bilgi alabilirsiniz. Size sunacağımız özel teklifler ile piyasada avantaj sağlamanıza yardımcı oluruz. Pazarlama faaliyetlerinin öneminin her geçen gün arttığı ve satışların artık aslanın ağzından midesine doğru indiği bir dönemde genel giderlerinizi düşürmek ve buna karşılık planlanan hedeflere ulaşmak yapmanız gereken en önemli iş olacaktır. Projelerinizi bu yönde geliştirerek siz de sektöre başarılı bir şekilde adınızı yazdırabilirsiniz. Müşterilerinizi tanır ve ihtiyaçlarına en iyi cevabı verirseniz rakiplerinizin arasından kolay bir şekilde sıyrılır ve kazanan taraf olarak avantaj yakalayabilirsiniz. 

Editör: Wan Haber