ATV ekranlarında Uzun yıllardan itibaren yayınlanan ve izleyenleri adeta ekrana kilitleyen Bilgi yarışması programı Kim Milyoner Olmak İster yarışma programının akıbeti nihayetinde belli oldu. Birkaç haftadır yeni bölümü ekranlara gelmeyen programın ne için böyle olduğu, neden ekranlara gelmediği, final mi yaptığı ile ilgili sorular sorulmaya başlandı.

Herkes Kim Milyoner Olmak İster yarışma programının final yaptığı ve ekranlardan kaldırıldığı ile ilgili beklenti içerisinde olurken yeni bir gelişme yaşandı...

Tam 10 yıldır ATV ekranlarında seyirciyle buluşuyordu ancak program açısından yayından kaldırıldığı ile ilgili haberler ortaya çıktı. Son zamanlarda yeni bölümü ekranlara gelmeyen program açısından final mi yaptı? Sorusu sorulmaya başlandı. ATV yayın akışında bulunmayan Kim Milyoner Olmak İster yarışma programı neden yayından kaldırıldı? Sorusunun cevabı nihayetinde sevenleri ile paylaşıldı.

İlk defa 2011 senesinde Kenan Işık sunumu ile ekranlara gelen Bilgi yarışması programı Kim Milyoner Olmak İster programlı ekranlara geldiği ilk andan itibaren adeta Fırtınalar gibi esmişti.

 Tam 10 sezondur ekranlara gelen Kim Milyoner Olmak İster programı Kenan Işık'ın geçirmiş olduğu talihsiz kaza neticesinde sunucu hususunda değişikliklere uğramıştır. 2014 senesinde Kenan Işık, spor sonrası saunada düşerek kafasını çarpmış ve komaya alınmıştır. Beyin kanaması geçirmiş olan ünlü işime destek açısından programı o zamanlar her hafta başka ünlü simaları sunmuştur. Daha sonrasında ise Kenan Işık'ın durumunun ciddiyetini koruması ile beraber sunum sırası ile Engin Altan Düzyatan, Zafer Ergin, Selçuk Yöntem, Murat Yıldırım ve en son olarak da Kenan İmirzalıoğlu tarafından sunulmaya başlandı.

Kim Milyoner Olmak İster Yayınlanacak Mı?

Bilindiği gibi Kim Milyoner Olmak İster yarışma programları yayından kaldırılmış ve yerine ATV ekranlarında kardeşlerim adındaki yeni dizi başlamıştı. ATV yönetimi tarafından yapılan son açıklamalara göre Özellikle de dizi piyasasındaki rekabet sebebiyle Kim Milyoner Olmak İster yarışma programının Özellikle de Haziran ayına kadar yani dizilerin sezon finali yapacağı tarihe kadar yayından kaldırılmasına karar verilmişti. Fakat bu yarışmanın sevenleri sosyal medya hesapları başta olmak üzere çeşitli yayın organları aracılığı ile ATV’ye ve Kim Milyoner Olmak İster yarışma programının yapımcılarına çeşitli mesajlar göndererek bu yarışma programlarının ekranlarda kalması ile ilgili Çeşitli ricalar da bulunmuş ve yapılan en son değişiklik ile bundan sonra Kim Milyoner Olmak İster yarışma programı Cumartesi ve Pazar günleri saat 23.15 den itibaren 40 dakika olacak şekilde ekranlara gelecek.

Editör: Wan Haber