WanHaber.com - ÖZEL

Van’da kafe ve eğlence sektöründeki firmalara bir yenisi daha ekledi. İki Nisan caddesi üzerinde hizmet verecek ve sektöre yeni bir soluk getirecek olan Fayton Cafe, düzenlenen törenle hizmete açıldı. İşletmeciliğini Erdal Çelenk’in yaptığı cafenin açılışına iş dünyası büyük ilgi gösterirken kurdele kesiminin ardından katılımcılara ikramlarda bulunuldu. 

25 KİŞİYE İSTİHDAM
Farklı konsepti ve ürün kalitesiyle hizmet sektöründe yeni bir anlayışla yola çıkan Fayton Kafe, misafirlerine nezih bir ortamda dinlenme fırsatı sunuyor. Van ekonomisine de katkı sağlayacak olan işletme, yaklaşık 25 kişiyi bünyesinde istihdam ediyor. 

3-20191118144101.jpg

“MİSAFİRLERİMİZİN HUZUR BULABİLECEĞİ BİR MEKAN”
Fayton Cafe İşletmecisi Erdal Çelenk, işletmenin Van’a hayırlı olması temennisinde bulunurken, “Van’daki hizmet anlayışını bir üst seviyeye çıkararak Fayton Cafe’yi Van halkıyla buluşturduğumuz için çok mutluyuz. İşletmemizde görev alan yaklaşık 25 arkadaşımızla Van ekonomisine katkı sağlayacak olmak da bizlere ayrıca gurur veriyor. Fayton Cafe, gelen misafirlerimizin çok hoş ve nezih bir ortamda sohbetlerini ederek huzur bulabilecekleri yeni bir mekan. Geniş ürün yelpazemizle birlikte kaliteden ödün vermeden sağlıklı ve lezzetli ikramlarımızı misafirlerimize sunuyoruz. Yöresel Van Kahvaltımız ve dünya mutfağımız ile oldukça iddialıyız. Tüm Lig maçlarını da canlı olarak veriyoruz. Kısa sürede Fayton Cafe’yi sahiplenerek bizi yalnız bırakmayan Van Halkına teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Editör: Wan Haber