Anneler bebeklerini kucaklarına almayı sabırsızlıkla beklerken tatlı bir kıyafet alışverişi telaşına da kapılıyorlar. Yenidoğan bebekler hassas bir vücut yapısına sahip olduğundan yenidoğan bebek giyimi alışverişlerinde son derece özenli davranılması gerekiyor.

Bebekler doğduklarında üşüyebilecekleri düşüncesi ile kat kat giydirilse de, yeni doğanların terleme yoluyla vücutlarındaki fazla ısıyı dışarı atma yeteceği gelişmediğinden bu durum yüksek ateş gibi istenmeyen sonuçlara yol açabiliyor. İlk aylarda erkek bebek tulum modelleri bebek için elverişli sıcaklığın sağlanabilmesi adına anneler tarafından sıklıkla tercih ediliyor. Yaz aylarında da tek kat giyim bebekler için yeterli olabiliyor. Yenidoğan erkek bebek giyim ürünleri seçilirken alınacak kıyafetin bebeğin hassas vücudunun hava almasını sağlayacak, terini emecek pamuklu alternatifler arasından seçilmesi tavsiye ediliyor.

Bella Giyim’in omuzdan çıtçıtlı, esnek yakalı önden açılan erkek bebek tulum modelleri ve ikili takımları özellikle ilk aylarda annelere büyük kolaylık sağlıyor. Güvenlik açısından da düğmeli ya da uzun ipli giysiler yerine çıtçıtlı ve sade olanların üretimini tercih eden Bella Giyim ürünlerinde bebeklerin sağlığına zararlı olacak herhangi bir ham maddenin kullanılmamasına özen gösteriliyor.

Bebeklerin ve çocukların sağlığı için ciltlerine değen tüm malzemelerin sağlığa zararlı malzemeler olmamasına dikkat edilmesi gerekiyor. Bu nedenle mutlaka doğal materyallerden üretilen ürünlerin tercih edilmesi uzmanların tavsiyeleri arasında yer alıyor. Bella Giyim’in erkek bebek giyim ürünlerinde yakası çok kapalı ürünlerin giydirme esnasında zorluk yaratması nedeni ile yakası açılır ürünler büyük yer kaplıyor. Yine çocukların ve bebeklerin ciltlerine zarar vermemesi için nakışların arka kısımlarının sertliğine dikkat ediliyor.

Bella Giyim Tüm Çocuk ve Bebek Giyim İhtiyaçlarınızı Karşılamanızı Sağlıyor

Yenidoğan bebekler çok hızlı büyüdüklerinden gereğinden fazla kıyafet alınması, bunların kullanılma fırsatı bile bulamadan küçülmesine neden oluyor. Bu nedenle  yenidoğan ve 0 - 3 ay arası bebekler için uygun yeterli sayıda body alınması ilk etapta yeterli olabiliyor. Bunun yanı sıra belirli sayıda erkek bebek pijama ya da erkek bebek tulum alınması da öneriliyor. Kış aylarında ayak kısımları yaz aylarında ise ayak kısımları açık olan modeller daha kullanışlı olabiliyor. Yine yenidoğan bebekler için kış aylarında uyku tulumlarının kullanımına ihtiyaç duyulabiliyor.

Erkek bebek tulum modellerinin dışında yenidoğanların ve annelerin konforunu artıracak; hastane çıkışı setleri, tişörtler, bebek pijamaları gibi farklı ürün kategorileri de Bella Giyim kalitesiyle hazırlanıyor. Bella Giyim bebekleri ve çocukları için kaliteli, güvenilir, sağlıklı ve şık kıyafetler seçmek isteyen ebeveynlerin en sık tercih ettiği markaların başında geliyor. Çocukların da zevklerine uygun ve şık giyinmeye en az büyükler kadar hakkı olduğunu kabul etmek gerekiyor. Bunun için çocukların  göz zevklerine hitap edecek kıyafetler seçmelerine izin vermek onların kendilerini daha iyi ve önemli hissetmesini sağlıyor. Ayrıca verdikleri kararlar neticesinde çok küçük yaşlardan itibaren kendi tarzlarının temelini de atmaya başlayabiliyorlar. Erkek çocuk giyim modası zaman zaman yetişkin modasını takip ederek şekillense de her sezon birbirinden özel tasarımlar ile çocukların hem şıklıklarının hem de rahatlarının korunması tüm ürünlerin temel önceliği olarak kabul ediliyor.

Bebekler için özel olarak tasarlanan modeller sayesinde bebek giyim ürünleri alışverişi yapmak her geçen gün daha da kolay bir hale geliyor. Bella Giyim’in birbirinden şık ve uygun fiyatlı modelleri bellagiyim.com adresinde satışa sunuluyor. Bella Giyim’in erkek bebek giyim kreasyonunda önemli bir yere sahip bulunan erkek bebek tulum ve eldiven şeklindeki modeller bebeklerin istemsiz şekilde kendilerine zarar vermeleri ihtimalinin önüne geçiyor. Marka hem erkek ve kız çocuk hem de erkek ve kız bebek giyim ürünleri modellerinin oldukça fazla seçeneğe sahip olmasına özen gösteriyor. Hava geçişini engellemeyen kaliteli kumaşları ile Bella Giyim ürünleri, bebeklerin rahat hareket etmesini ve ciltlerinin daha kolay nefes alıp sağlıklı kalmasını sağlıyor. Bella Giyim’in erkek bebek tulum modellerini tercih etmek istemeyen anneler için ürettiği bebek alt giyim seçenekleri de birçok farklı üründen oluşuyor. Özellikle bebeklerin ayaklarını çıkaramayacağı şekilde tasarlanan ürünler anneler tarafından sıklıkla tercih ediliyor.

Bella Giyim bebeklerin ve çocukların hem rahat etmesini hem de üşümemesini sağlayan ürünleri ile anne ve çocuklara hizmet vermeye devam ediyor. Bella Giyim’in ürünleri her mevsim sezonun trendleri ve hitap edilen kitlenin ihtiyaçları göz önünde bulundurularak yenileniyor. Bebeklerin ve çocukların en rahat ve sağlıklı şekilde kullanabilecekleri giyim ürünleri Bella Giyim tarafından en kaliteli malzemelerin kullanılması ile üretiliyor. Aynı zamanda en kaliteli ürünleri en uygun fiyatlar ile müşterilerine ulaştırma politikasından taviz vermeyen Bella Giyim sahip olduğu ürün çeşitliliği ile farklı bütçelere hitap etmeyi başarıyor. Birbirinden farklı modelleri ile farklı zevklere sahip annelere ve çocuklara da alternatifler sunan Bella Giyim https://www.bellagiyim.com/ adresinde dönemsel olarak gerçekleştirdiği indirimler ve kampanyalar ile çocuk giyim ve bebek giyim alışverişlerinin çok daha karlı bir şekilde yapılmasını da mümkün hale getiriyor. 

Editör: Wan Haber