WanHaber - Haber Merkezi

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş beraberindeki heyetle birlikte Van'a geldi.

Vali Bilmez ve protokol karşıladı

Kentte çeşitli programlara katılacak olan Genel Müdür Aktaş özel uçakla indiği Van Ferit Melen Havalimanı'nda Vali Mehmet Emin Bilmez'in de yer aldığı şehir protokolü tarafından karşılandı. Genel Müdür Aktaş, karşılama mangasını selamladıktan sonra ilk olarak Emniyet Müdürlüğü Havacılık Şubesindeki İha ve Sihaları inceledi.

SİHA'yı imzaladı

Göreve hazırlanan Siha’ya Vali Mehmet Emin Bilmez ve İl Emniyet Müdürü Ali Karabağ ile birlikte imza atan Emniyet Genel Müdürü Aktaş, buradan Van Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şubesin de ziyaret ettikten sonra Valiliğe geçti. Aktaş'ın gün boyunca Van'da incelemelerde bulunacağı öğrenildi. 

Göreve hazırlanan Siha’ya Vali Mehmet Emin Bilmez ve İl Emniyet Müdürü Ali Karabağ ile birlikte imza atan Emniyet Genel Müdürü Aktaş, buradan Van Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şubesin de ziyaret ettikten sonra Valiliğe geçti

Valilik önünde Vali Yardımcıları tarafından karşılanan Genel Müdür Aktaş, Valilik Şeref defterini imzaladıktan sonra bir süre Vali ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Emin Bilmez ile makamında  görüştü.

Editör: Wan Haber